Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam, zostalo mi zablokowane konto z rzekomego powodu wniesionej dyskusji przez kupujacego i wady w sprzedanym produkcie, przy czym odpowiedzialem w dyskusji 5 min po tym, jak wniosl ją kupujacy i dogadalem sie z kupujacym oddając czesc pieniedzy/rabat za kupiona plyte, tak jak tego chcial, a kupujacy zakonczyl dyskusje. Zwrot zostal dokonany oficjalnie droga PayU. Dlaczego mam wciaz zablokowane konto, prosze o odblokowanie, bo nie bardzo rozumiem o co chodzi, skoro sprawa zostala wyjasniona, a bloikujecie mi juz caly dzien konto.
Prosze o wyjasnienia, bo na wczensiejsze proby kontaktu nie odpowiadacie !
Cześć @maggot_brain, podaj proszę numer zamówienia, który dotyczy dyskusji, zweryfikujemy to.
Nr oferty: 17748186635
Dzięki wielkie @maggot_brain, z tego co widzę blokada nie była powiązana z dyskusją.
Nasz Dział Bezpieczeństwa skontaktował się z Tobą w tej sprawie w zgłoszeniu e-mail 53491308 dziś o 14:19. Takie sprawy można jedynie wyjaśnić drogą mailową.
byla, bo dostalem blokade podczas dyskusji, gdy klient wniosl dyskusje, wiec jakim trafem nie jest powiazane?