Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam taki problem że od roku Allegro trzyma moje pieniądze zmusza mnie do założenia konta bankowego i nie chce wypłacić mi pieniędzy ani przekazem ani na konto które podałem chociaż jestem do tego konta upoważniony i takie pisma im przesłałem i nadal otrzymuje odpowiedź że muszę założyć własne konto czy ktoś jest w stanie mi pomóc jak mogę odzyskać swoje pieniądze Nie jest to mała kwota
Do walki z regułami allegro to trzeba kumatego prawnika wynająć .
Sam nic nie w skóram by trzeba było chyba zbiorowy pozew bo jednak przez półtora roku to by się nazbierała niezłe sumka
to prawda - na allegro "znikają" pieniądze - zasady są proste jak już wpłynie na ich konto to łatwo tego nie odzyskasz lub nigdy. Ja mam 1 konto trzymałem się zasad - odpuść szkoda zachodu. Ja zamykam konta na allegro zmęczony jestem znikającymi środkami i obciążeniami powyżej 50% wartości przedmiotu.
nawet to forum należy do serwerów allegro i moja wiadomość zostanie zablokowana albo schowana - kontrola by nie było negatywnych opinii. Unikaj tej firmy jak ognia! Nie oddają Twojej kasy.
Allegro nie jest zielone - to pusty slogan - moja historia to potwierdza
zauważcie że moderator to pracownik Allegro. To nie jest wolne forum ale kontrolowane przez właściciela czyli opinia ma być zbieżna z portfelem Allegro. Czytajcie opinie poza tym miejscem.
to pewnie kochana służba bezpieczenstw bezpiecznej tranzakci jak ja was kocham
Tu akurat się nie zgodzę. Mało zdejmują opinii, trzeba naprawdę nab..luz..gać równo czy coś żeby zdjęli. Moderatorki też są w porządku ale są sprawy, w których mogą pomóc i są takie w których im nie wolno pomagać lub mają z góry ustalona regułkę do wklejania w odpowiedzi. Na to drugie ani one ani my nic nie poradzimy. A to pierwsze potrafią załatwić średnio ze 2 dni szybciej niż support. Trzeba też brać pod uwagę, że czesto obrywają od każdej strony gorzej niż sprzedawcy. Bycie pośrednikiem przekazującym problemy masy ciężko wkurzonych ludzi łatwą pracą nie jest... Jak przejrzysz moje posty to co chwilę piszę prosto z mostu co myślę i nie pamiętam, żeby jakiś kiedykolwiek usunęli. Jeśli już to przeniosą w ramach łączenia podobnych tematów, a to jest prawie na każdym forum.
Ale jaja komunity menadżer się objawił i w punkta dał. Ja tu dobrze tylko o dziewczynach piszę... A moje ostatnie pytania nadal bez odpowiedzi, już nawet zapomniałam o co Pana pytałam....
Sprzedałem pewien towar na Allegro otrzymałem zapłatę na Allegro lokalnie chciałem aktywować wypłaty lecz nie posiada własnego konta i nie zostały mi one odblokowane już od półtora roku nie mogę wypłacić pieniędzy mimo kontaktu z Allegro Allegro otrzymując cały czas te same odpowiedzi zostałem zmuszony do założenia konta czego nie zrobiłem ale cały czas jestem zmuszany do założenia konta żeby wypłacić środki moje pytanie brzmi czy po zamknięciu konta obojętnie w jakiej firmie czy zwolnieniu z pracy są przetrzymywane środki moje zarobione czy inne nie tylko Allegro przytrzymuje te środki nie spotkałem się z taką sytuacją i Allegro nic z tym nie robi nie zmienia zasad wypłat nawet nie mają przekazów pocztowych jeżeli mają to do jakiejś tam określonej kwoty dla mnie jest to kpina zasłaniają się praniem brudnych pieniędzy a tak naprawdę to oni popełniają przestępstwo bo przywłaszczają se moje pieniądze za mój towar legalnie kradną pieniądze nie jestem jedynym który taki ma problem ja już ciągnę ten problem Od półtora roku @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jeśli ktoś to przeczyta prosiłbym o pomoc
@Client:116544863 Czy sprawa dotyczy konta, z którego piszesz? Nie widzę na nim dostępnych środków.
Nie piszę z konta partnerki ponieważ moje konto zostało zablokowane i nie mogę z niego nic zrobić
@Client:116544863 Ale jak się nie ma konta i akceptuje regulamin Allegro to po co sprzedawać?
Miałem konto normalnie przez 13 lat sprzedawałem nie było problemu jeżeli ktoś nie zna sprawy niech się nie udziela