Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy każdej zmianie gdy oferta po Waszych zmianach przestaje spełniać warunki czekacie do jej zakończenia i nie pozwalacie wznawiać. Dlaczego wiec na lokalnie bez uprzedzenia zamiast zrobić tak samo to od razu sypiecie upomnieniami... ? Przed chwilą musiałam całe 18 stron ofert, z czego większość była wystawiona jeszcze przed 30 września ściągać od razu, bo nie mogliście ich zwyczajnie wygasić? Co właściwie te upomnienia dla mnie oznaczają? I dlaczego przychodzą już po zakończeniu oferty. O 15:21 wszystkie oferty były już przeze mnie zakończone, wiec za co kolejne upomnienia? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @AnnaG-Antyki. Sprawdzę to i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Poproszę, dostałam kolejne, a nie miałam już aktywnych. Wszystko pościągałam jak tylko pierwsze ostrzeżenie zobaczyłam.
@AnnaG-Antyki, proszę jeszcze tylko o doprecyzowanie - czy te upomnienia dotyczą konta, z którego piszesz? Czy możesz podesłać przykładowy numer oferty z upomnienia?
Dotyczą konta 2Annag-Antyki
O 15:21 wszystkie oferty już były zdjęte, a upomnienia nadal lecą...
Dzień Dobry
Podpinam się również do tematu - jedna oferta zablokowana z automatu przez allegro o 15:52, przed 16:00 zamknąłem wszystkie oferty z allegro lokalnie. W efekcie dostaję kolejne maile - o 16:20 że kolejne aukcje są zamykane, mimo tego że już zostały zakończone.
Proszę o reakcję i okiełznanie rozpędzonego algorytmu.
MiMary
Pozdrawiam
Równo godzinę po zamknięciu ofert jeszcze przychodzą upomnienia. Pisaliście, ze oferty nie będą wyświetlane, a nie że będziecie za nie karać i to pierwszego dnia po zmianie Waszych warunków. Wystarczyło uprzedzić to bym wczoraj zdjęła....
ja zakonczyłem wszystkie wczoraj a dziś mi usuwają już te zakończone wczoraj, to jest dopiero mistrzostwo !!!!!!
Od 1.40 h wszystkie oferty nieaktywne i nadal upominacie? Skończę z banem? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
ja zakonczyłem wczoraj a dziś mam usuwane te już zakonczone, to dopiero żenada
Dzień dobry, otrzymałam dzisiaj kilka maili z informacją o usunięciu ofert z allegro lokalnie z upomnieniem. Proszę o weryfikację oraz wyjaśnienie w jaki sposób mogę efektywnie zamknąć sprzedaż na allegro lokalnie? Pozakańczałam juz wszystkie aukcje, usunełam ogłoszenia na allegro lokalnie a mimo to otrzymuję maile z upomnienieniami. Prośba o pomoc. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Wszyscy to maja. Moderatorka sprawdza w innym temacie. U mnie 1.20h od zamknięcia ofert i nadal maile przychodzą.
Ok, to zaczekajmy zatem na ostateczną informację ze strony moderatora.
No i ciąg dalszy. Wczoraj o 15:21 wszystkie oferty zostały zdjęte, co do jednej. Boty teraz zakańczają już wczoraj zakończone oferty...
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @AnnaG-Antyki. Zajmuję się tym tematem, proszę jeszcze o cierpliwość. Postaram się jak najszybciej wrócić do Ciebie z odpowiedzią.
@AnnaG-Antyki, proszę, podaj kilka przykładowych numerów ofert, które znajdują się w treści powiadomienia o ich zakończeniu.
Na lokalnym chyba nie ma numerów ofert, a przynajmniej nie znalazłam, a już szczególnie w zakończonych. Ale podam linki z maila. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Strona nie została znaleziona | Allegro Lokalnie
I coraz ciekawiej.
to pewnie po to żebys już nic nie mogła z tymi ofertami zrobić, przenieść itp, taka kara za darmowe wystawianie. Nie ma ich zostały usunięte a nie zakonczone.
Dostaję upominania za Allegro Lokalnie nie mając tam nic wystawione, miałem tam masę ofert ale wszystko jest zakończone a upominania nadal lecą, w czym problem, ja je mam też z zakładki "zakończone" pousuwać?
Wczoraj ktoś pisał, że pousuwał i też mu przychodziły. Po dobie od zakończenia ofert nadal to dostaje. A pisało, ze po prostu nie będą tych ofert wyświetlać, a nie że...