anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nagle zmieniacie zasady? Upomnienia za lokalne.

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Screenshot_17.png

 Przy każdej zmianie gdy oferta po Waszych zmianach przestaje spełniać warunki czekacie do jej zakończenia i nie pozwalacie wznawiać. Dlaczego wiec na lokalnie bez uprzedzenia zamiast zrobić tak samo to od razu sypiecie upomnieniami... ? Przed chwilą musiałam całe 18 stron ofert, z czego większość była wystawiona jeszcze przed 30 września ściągać od razu, bo nie mogliście ich zwyczajnie wygasić? Co właściwie te upomnienia dla mnie oznaczają?  I dlaczego przychodzą już po zakończeniu oferty. O 15:21 wszystkie oferty były już przeze mnie zakończone, wiec za co kolejne upomnienia? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów
33 ODPOWIEDZI 33

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @AnnaG-Antyki. Sprawdzę to i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Poproszę, dostałam kolejne, a nie miałam już aktywnych. Wszystko pościągałam jak tylko pierwsze ostrzeżenie zobaczyłam.

oznacz moderatorów

MiMary

@AnnaG-Antyki, proszę jeszcze tylko o doprecyzowanie - czy te upomnienia dotyczą konta, z którego piszesz? Czy możesz podesłać przykładowy numer oferty z upomnienia?  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dotyczą konta  2Annag-Antyki

O 15:21 wszystkie oferty już były zdjęte, a upomnienia nadal lecą...

Screenshot_19.pngScreenshot_18.png

oznacz moderatorów

Ignis_piro
#9 Pomysłodawca

Dzień Dobry 

Podpinam się również do tematu - jedna oferta zablokowana z automatu przez allegro o 15:52, przed 16:00 zamknąłem wszystkie oferty z allegro lokalnie. W efekcie dostaję kolejne maile - o 16:20 że kolejne aukcje są zamykane, mimo tego że już zostały zakończone.
Proszę o reakcję i okiełznanie rozpędzonego algorytmu.

MiMary
Pozdrawiam

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Równo godzinę po zamknięciu ofert jeszcze przychodzą upomnienia. Pisaliście, ze oferty nie będą wyświetlane, a nie że będziecie za nie karać i to pierwszego dnia po zmianie Waszych warunków. Wystarczyło uprzedzić to bym wczoraj zdjęła....

oznacz moderatorów

tanieoponki
#8 Zapaleniec

ja zakonczyłem wszystkie wczoraj a dziś mi usuwają już te zakończone wczoraj, to jest dopiero mistrzostwo !!!!!!

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Screenshot_20.png

Od 1.40 h wszystkie oferty nieaktywne i nadal upominacie? Skończę z banem?  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

tanieoponki
#8 Zapaleniec

ja zakonczyłem wczoraj a dziś mam usuwane te już zakonczone, to dopiero żenada

oznacz moderatorów

mamtusklep
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, otrzymałam dzisiaj kilka maili z informacją o usunięciu ofert z allegro lokalnie z upomnieniem. Proszę o weryfikację oraz wyjaśnienie w jaki sposób mogę efektywnie zamknąć sprzedaż na allegro lokalnie? Pozakańczałam juz wszystkie aukcje, usunełam ogłoszenia na allegro lokalnie a mimo to otrzymuję maile z upomnienieniami. Prośba o pomoc. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wszyscy to maja. Moderatorka sprawdza w innym temacie. U mnie 1.20h od zamknięcia ofert i nadal maile przychodzą. 

oznacz moderatorów

mamtusklep
#8 Zapaleniec

Ok, to zaczekajmy zatem na ostateczną informację ze strony moderatora.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

No i ciąg dalszy. Wczoraj o 15:21 wszystkie oferty zostały zdjęte, co do jednej. Boty teraz zakańczają już wczoraj zakończone oferty...

Screenshot_21.png

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @AnnaG-Antyki. Zajmuję się tym tematem, proszę jeszcze o cierpliwość. Postaram się jak najszybciej wrócić do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary

@AnnaG-Antyki, proszę, podaj kilka przykładowych numerów ofert, które znajdują się w treści powiadomienia o ich zakończeniu.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Na lokalnym chyba nie ma numerów ofert, a przynajmniej nie znalazłam, a już szczególnie w zakończonych. Ale podam linki z maila.  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Strona nie została znaleziona | Allegro Lokalnie

I coraz ciekawiej.

Screenshot_22.png

oznacz moderatorów

tanieoponki
#8 Zapaleniec

to pewnie po to żebys już nic nie mogła z tymi ofertami zrobić, przenieść itp, taka kara za darmowe wystawianie. Nie ma ich zostały usunięte a nie zakonczone. 

oznacz moderatorów

gsyART
#11 Animator

Dostaję upominania za Allegro Lokalnie nie mając tam nic wystawione, miałem tam masę ofert ale wszystko jest zakończone a upominania nadal lecą, w czym problem, ja je mam też z zakładki "zakończone" pousuwać?

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wczoraj ktoś pisał, że pousuwał i też mu przychodziły. Po dobie od zakończenia ofert nadal to dostaje. A pisało, ze po prostu nie będą tych ofert wyświetlać, a nie że...

oznacz moderatorów