anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę dodać zdjęcia przez aplikację Allegro?

stelglin
#8 Zapaleniec#

witam Nie mogę dodawać zdjęć przez aplikację - zdjęcie się ładuje i wyskakuje napis że nie udało się dodać zdjęcia. Te same zdjęcia mogę wstawiać po zgraniu do laptopa i wystawianiu aukcji z przeglądarki. Wcześniej bez problemu mogłam wystawiać aukcje z telefonu (android) .

oznacz moderatorów
43 ODPOWIEDZI 43

diamondvp
#7 Wielbiciel#

Nie mam innej przeglądarki w telefonie jest tylko Google jak tam wchodzę na allegro to otwiera mi w aplikacji a tam można tylko wystawić przedmiot na allegro lokalne a tego nie chce

oznacz moderatorów

diamondvp
#7 Wielbiciel#

Nie mam innej przeglądarki jest tylko Google ale jak tam wchodzę na allegro to otwiera mi w aplikacji a tam można wystawić tylko na allegro lokalne a tego nie chce. Dodam że problem występuje tylko w telefonach z android 11 w starszych wersjach androida jest ok na komputerze też jest ok

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@diamondvp Rozumiem, że masz zainstalowaną aplikację Allegro Lokalnie. Odinstaluj ją i sprawdź ponownie czy uda się wystawić ofertę przez przeglądarkę.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

maj102008
#8 Zapaleniec#

Tu nic nie pomaga odinstalowanie i ponowne zainstalowanie, takie rzeczy każdy sam potrafi na początek gdy próbuję coś z tym zrobić, ludzie zgłaszają problem a porady wciąż te same i nic nie warte

oznacz moderatorów

maj102008
#8 Zapaleniec#

Tak się dzieje i w kółko to samo

oznacz moderatorów

maj102008
#8 Zapaleniec#

Jak nie odnotowaliscie jak ja też zgłaszałam identyczny problem, pewnie takich osób jest mnóstwo tylko nie każdemu chce się z Wami pisać bo kończy się tylko na pisaniu. W sierpniu dostałam od Was wiadomość,ze od września będzie aplikacja zaktualizowana i błąd zostanie naprawiony, czekałam cierpliwie i nic, w końcu napisałam co z tą naprawa i też WIELKIE NIC.

Do tej pory nic z tym nie zrobiono, a naprawdę zdecydowana większość korzysta z androidów i to jest duże udogodnienie pstryknąć zdjęcie i od razu wystawić aukcje a nie bawić się w przenoszenie na laptopa. Dobrze że inne portale nie mają z tym problemu bo allegro schodzi na psy!!!

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@maj102008, w jaki sposób wystawiasz ofertę? Mogłabym prosić o zrzuty ekranu, na których widać, co robisz krok po kroku? Czy widzisz jakiś komunikat o błędzie?

Jeśli chodzi o opcję "wystaw podobne", to obecnie zdjęcia się nie zaciągają. Kopiuje się jednie: tytuł, kategoria, stan i parametry przedmiotu. Zespół techniczny pracuje nad poprawieniem tej opcji. 

Maja
   Moderatorka

snios123
#7 Wielbiciel#

Właśnie w ten sposób wystawiam, korzystając z opcji ,,wystaw podobna"i wszystko udaje się oprócz wstawienia zdjęcia, po czym wyskakuje komunikat ,,nie udało się wstawić obrazka"

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@snios123, niestety, opcja "wystaw podobne" nie działa tak, jak powinna. Pracujemy nad wyeliminowaniem tego problemu. 

Maja
   Moderatorka

KrisB75
#1 Nowicjusz#

Witam. U mnie to samo. Czyli problem z dodawaniem zdjęć na aplikacji mobilnej cały czas nie rozwiązany od kilku miesięcy a właśnie dzisiaj zgarnęliście nagrodę mistrza hiperautomtyzacji na webinarze HiperAutomatyzacja5. Widzę tu niezły burdel w tym waszym Archeo. Pozdrawiam Genetiks.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KrisB75 problem został rozwiązany. Korzystając z opcji "wystaw podobne" zdjęcie należy wgrać samemu - nie zaciąga się automatycznie. Natomiast inne dane (opis, parametry, cena, metody dostawy) zaciągają się automatycznie. Sprawdziłam to przed chwilą w aplikacji Allegro Lokalnie i udało mi się dodać zdjęcie, a dane ogłoszenia zaciągneły się automatycznie. 
Jeżeli u Ciebie problem nadal występuje to poproszę o informację z jakiej wersji aplikacji korzystasz, jakiej oferty to dotyczy, czy korzystasz z opcji "wystaw podobne", co dzieje się gdy próbujesz wgrać zdjęcie? Jeśli pojawia się komunikat to będę wdzięczna jeśli prześlesz zrzut ekranu, 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:53292229
#2 Obserwator#

Właśnie zgłosiłam ten sam problem 

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:53292229, czy możesz napisać coś więcej? 

Maja
   Moderatorka

#2 Obserwator#

Zdjęcia się nie ładują 

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:53292229, w jaki sposób wystawiasz ofertę? Potrzebuję więcej szczegółów. 🙂 

Maja
   Moderatorka

#2 Obserwator#

Mam ten sam problem - więc to nie jest wersja app. Proszę o rozwiązanie 

oznacz moderatorów

Client:54267073
#2 Obserwator#

Również ten sam problem. iOS 15

oznacz moderatorów

Hygris
#7 Wielbiciel#

Udało się rozwiazac problem? Mam to samo...

oznacz moderatorów

stelglin
#8 Zapaleniec#

Nie udało się zrezygnowałam i dodaję z laptopa bez problemu Wolałabym z aplikacji bo szybciej ale już tyle czasu na to poświęciłam żeby wstawić te zdjęcia ze szybciej to przesłać na laptopa i tak wstawiam Jakby ktoś znał rozwiązanie to byłoby super 

oznacz moderatorów

renatexrj
#7 Wielbiciel#

Mam ten sam problem i nie mogę znaleźć rozwiązania, też dodaje zdjęcia przez laptopa bo inaczej się nie da. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś rozwiązał ten problem. 

oznacz moderatorów