anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wypłacić środków z allegro.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:88852723
#3 Debiutant#

Witam. Mam taki problem. Mianowicie mam aktywe PayU a mimo to wypłaty sa nieaktywne, jest szary przycisk. Wie ktoś dlaczego nie mogę tych pieniędzy wypłacić? 

oznacz moderatorów
143 ODPOWIEDZI 143
eedi31
#7 Wielbiciel#

Już odpisałam na wiadomość mailową.

oznacz moderatorów
bodziobodzio4738
#11 Animator#

Czy mógłby ktoś się zająć moją sprawą? Weryfikacja konta PayU trwa już półtora tygodnia, nie zmieniałem ani numeru konta ani żadnych innych danych, przedmiot wysłałem, prowizję od sprzedaży Wam zapłaciłem i nie mam ani przedmiotu ani pieniędzy. Nie wiem czy oprócz skanu dowodu mam im jeszcze wysłać numer buta czy odcisk palca abym mógł wypłacić swoje własne pieniądze które mi przetrzymujecie. Swoją drogą poprawcie komunikat potwierdzający wypłatę i de-facto wprowadzający w błąd podczas aktywnych przelewów24 że wypłata nastąpi w ciągu iluś tam dni bo jak nie aktywny jest PayU to nic takiego się nie dzieje i trzeba samemu dochodzić co jest nie tak a nie można sobie klikać w nieskończoność wypłać i nic się nie dzieje. To samo przed wystawieniem oferty taka informacja że coś jest do ogarnięcia na prawdę oszczędziłoby nerwów bo skorzystałbym z jakiegoś innego portalu gdzie wszystko działa sprawniej bez czekania tygodniami na pieniądze.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@bodziobodzio4738 zweryfikowałam Twój wniosek. Dzisiaj albo jutro dostaniesz odpowiedź w sprawie weryfikacji 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
bodziobodzio4738
#11 Animator#

Dostałem negatywną weryfikację z jakiegoś powodu, niby skan dowodu nie taki jak trzeba wg wiadomości e-mail którą otrzymałem, nie mam pojęcia co było z nim niby nie tak, zrobiłem inny i wysłałem jeszcze raz także może kiedyś się uda. Jak dla mnie to jakiś cyrk żebym się teraz musiał szarpać z jakimś operatorem płatności aby móc wypłacić swoje własne pieniądze.

oznacz moderatorów