Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A nie kazali ci czasem przesłać skanu dowodu osobistego? Takie wymogi sobie wymyślili .
@janmaj49 Operator płatności odrzucił podany przez Ciebie rachunek do wypłat, ponieważ jego właścicielem jest inna osoba niż ta, na którą zarejestrowane jest konto Allegro. Dane właściciela rachunku bankowego i konta Allegro muszą być takie same.
Czy przyczyną może być zmiana adresu e-mail, bo zmieniłem adres.
@janmaj49 Nie. Przyczyną jest to, że rachunek bankowy jest innej osoby, niż konto Allegro.
Wpłaciłem 39zł za sprzedaż frezów na konto Allegro i te pieniądze zostały przyjęte a należne mi 514zł nie mogę pobrać??
w dalszym ciagu nie mam pojecia jak to zrobic aby otrzymac te 514zl. Moze mi Pani powie co musze zmienic abym wreszcie pieniadze otrzymal. Ps. skonczylem 72 lata i juz nie jestem taki "kumaty". Pozdrawiam serdecznie.
@janmaj49 Widzę, że nie przesłał Pan dokumentów do weryfikacji. Proszę to zrobić w tej zakładce.
Witam już tydzień moja wypłata 514zł złotych nie jest zweryfikowana. Jak długo to będzie trwać?
@janmaj49 Cześć. Zrobiłeś przelew i aktywację do operatora Przelewy 24. Środki w wysokości 514 zł masz na koncie PayU, zatem tutaj powinieneś aktywować swoje konto. Już tłumaczę jak to zrobić. Wejdź proszę w zakładkę Ustawienia wypłat i kliknij w podświetlony na niebiesko link "aktywować wypłaty teraz":
Teraz uzupełnij proszę swoje dane i podaj numer konta. Pamiętaj, że dane na koncie bankowym i koncie Allegro muszą być takie same. Kiedy już uzupełnisz te informacje, kliknij [aktywuj wypłaty] i zrób przelew weryfikacyjny w wysokości 1,01 zł.
Cześć
Weszłem na "ustawienia wypłat" ale nie mogę znaleźć linku "aktywować wypłaty teraz"
a mnie nie ma takiego "linku". Wpłaciłem do obu banków po 1.01 gr i nic się nie dzieje.
Takie aktywowanie wypłat trwa odpowiednio PayU 3 dni i Przelewy24 5 dni i najważniejsze wszystkie dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same.