Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Z innego konta chciałem sprawdzić jak prezentują się moje oferty, po wpisaniu swojej nazwy i zaznaczeniu "sprzedawcy" wyszukało mój profil, mam ponad 200 ofert, natomiast pojawiła się 0 ofert. Jak to możliwe?
Poprosiłem znajomych, każdy mnie wyszukał i każdemu pokazało 0 ofert, zostawiłem sobie w innej przeglądarce 1 ofertę, po przelogowaniu na konto inne niż firmowe oferta nadal była, jak przeszedłem do "wszystkie oferty?" pokazało mi 0 ofert. Co się dzieje?
To wygląda tak jakbym nie miał wystawionych ofert i puste konto, jako klient po wejściu do swojej własnej oferty, w opcji "wszystkie oferty" nie ma nic, tak jakby konto było nieaktywne, a opłacam regularnie abonament. Czy ktoś mi może wyjaśnić o co chodzi? Konto werner_gallery.
Pozdrawiam
@hondantv a mi wyszukuje:
Trudno mi się odnieść jeśli nie załączasz zrzutów, ale zapewniam, że na koncie ClassicLineMK są dostępne oferty i są widoczne na Allegro.
@hondantv oki, korzystając z przeglądarki (nawet na telefonie) wpisz w szukajkę "ClassicLineMK" i na podpowiedzi wyskoczy Ci "ClassicLineMK sprzedawca", kliknij to proszę.
Możesz też wejść z tego linka.
Niestety nie działa. Nie znaleźliśmy ofert. Niektórzy widzą oferty bo są pojedyncze zamówienia ale dużo osób nie widzi moich ofert bo mam takie informację
teraz powinno być widoczne
A pytałem jak przeglądasz!
U mnie jest to samo. Wyświetla się 0 moich ofert . Widzę też taką samą sytuację u sprzedawcy, u którego czasem kupuję. Jak szukam u niego ofer aktywnych i wrzucam nick do wyszukiwarki to wyświetla się zero ofert mimo,że jedną z aktywnych ofert u niego obserwuję.
@w_kiwi Czyli po zmianach przedsiębiorca nie może kupić od osoby prywatnej?
@DiKey91 Może, wystarczy, że przełączy na widok konsumencki tak, jak wskazałam na zrzucie. 🙂
Mam przełączone na widok konsumenta. Ofert nie widać
@hondantv Na koncie, z którego piszesz nie masz wystawionych ofert. Czy na pewno logujesz się na dobre konto?
Pisałem o tym już wczoraj w tym samym temacie. Chodzi o konto ClassicLineMK
@hondantv ja widzę Twoje oferty w aplikacji. Po wpisaniu w aplikacji ClassicLineMK, od razu wskazuje mi wyszukiwarka, że chodzi o sprzedawcę, po kliknięciu widzę wszystkie Twoje oferty.
Jak wpisuję w wyszukiwarkę ClassicLineMK to pojawiają się jakieś łopaty. To nie jest moje konto. Ja korzystam tylko z telefonu jak większość ludzi no i oni niestety nie widzą mnie. I to już że 2 tygodnie tak jest
@hondantv to faktycznie dziwnie, bo ja widzę pełno sukienek. Jak masz w aplikacji wyszukiwarkę, kliknij jakbyś chciał coś wpisać, powinna pojawić Ci się opcja wyszukaj sprzedającego, jak to klikniesz wtedy wpisz swoją nazwę ClassicLineMK. Ja widzę wszystkie Twoje oferty
@hondantv kliknij w wyszukiwarkę, następnie na dole wszystkie kategorie, zaznacz opcje szukaj w sprzedawcach.
@hondantv Musisz wybrać opcję "sprzedawcy" obok okna wyszukiwarki. Inaczej nie szukasz po sprzedawcy, a po prostu po frazach w ofertach. Wszystkie Twoje oferty są prawidłowo widoczne. Obawiam się, że robisz jakiś błąd przy wyszukiwaniu, do którego jeszcze nie doszliśmy.
cały czas tak robię. Nie widać ofert. Allegro coś musiało zepsuć bo wszystko było dobrze aż tu nagle ofert nie widać. Mam w obserwowanych trzech znajomych sprzedawców i też nie widzę ich ofert, a wiem na 100% że mają powystawiane przedmioty