anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie widzę swoich ofert?

MAMY ROZWIĄZANIE!
werner_gallery
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

Z innego konta chciałem sprawdzić jak prezentują się moje oferty, po wpisaniu swojej nazwy i zaznaczeniu "sprzedawcy" wyszukało mój profil, mam ponad 200 ofert, natomiast pojawiła się 0 ofert. Jak to możliwe?

Poprosiłem znajomych, każdy mnie wyszukał i każdemu pokazało 0 ofert, zostawiłem sobie w innej przeglądarce 1 ofertę, po przelogowaniu na konto inne niż firmowe oferta nadal była, jak przeszedłem do "wszystkie oferty?" pokazało mi 0 ofert. Co się dzieje? 

To wygląda tak jakbym nie miał wystawionych ofert i puste konto, jako klient po wejściu do swojej własnej oferty, w opcji "wszystkie oferty" nie ma nic, tak jakby konto było nieaktywne, a opłacam regularnie abonament. Czy ktoś mi może wyjaśnić o co chodzi? Konto werner_gallery.

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
51 ODPOWIEDZI 51
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@hondantv a co widzisz, gdy wchodzisz tutaj?
Spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki, następnie upewnij się, że masz włączony widok dla konsumenta (Konto > "widok konsumenta"). Na pewno widać Twoje oferty na Allegro, skoro nie widzisz też ofert znajomych sprzedawców to możliwe, że jesteś na widoku Business.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
hondantv
#8 Zapaleniec#

Wchodząc w link, który podałaś widzę komunikat nie znaleźliśmy ofert. Mam podświetlony widok dla konsumenta

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@hondantv a kliknij proszę w ten podświetlony "widok dla konsumenta" i spróbuj ponownie wyszukać swoje oferty. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
hondantv
#8 Zapaleniec#

Przełączyłem na widok biznes. Pojawiły się oferty ale tylko na stronie. W aplikacji dalej nie widać

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@hondantv w aplikacji też musisz przełączyć na "widok dla konsumenta" podświetla się ten widok, na który możesz się przełączyć, a nie ten który jest obecnie widoczny.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
hondantv
#8 Zapaleniec#

Nie mogę tego znaleźć w aplikacji. Możesz, proszę, mi podpowiedzieć gdzie to mam przełączyć w aplikacji?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@hondantv nie mam konta firmowego na Allegro, więc możliwe, że w mojej aplikacji dlatego tego nie widać, ale poszukałabym tego tak: "Moje Allegro" (na dole po lewej), "Konto". Jeśli opcji przełączenia się nie będzie to błąd w wyszukiwaniu w aplikacji mógł polegać na tym, że nie szukałeś sprzedawcy, tylko ofert. Więc wtedy w aplikacji wpisz swój login w szukajkę i kliknij w podpowiedź w której będzie napisane: "ClassicLineMk sprzedawca". 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
hondantv
#8 Zapaleniec#

Ja już chyba się poddaje, bo to jest normalnie cyrk. Wpisuję w wyszukiwarkę sukienki i moją miejscowość i pokazuje mi 0 ofert. W takim razie jak ja mogę coś sprzedać jak cała masa ludzi mnie nie widzi

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@hondantv szczęśliwie problem polega na tym, że wszyscy oprócz Ciebie, te oferty widzą. 
Bardzo chciałabym pomóc, ale nic nie zrobię jeśli nie widzę co się dzieje u Ciebie, nie piszesz co konkretnie wpisujesz, mogę się tylko domyślać. Możesz spróbować zaktualizować aplikację, może masz włączony jakiś filtr który powoduje te błędy. 
Ponownie, wyszukałam to przed chwilą hasło: "sukienki" i miejscowość i są:

la_nika_0-1689867304181.jpeg

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
hondantv
#8 Zapaleniec#

Nie. Nie widzą mnie wszyscy. Ostatnio znajomy pytał się dlaczego pousuwałem oferty z Allegro bo mnie nie widzi. Przecież cały czas jasno piszę że wpisuję w wyszukiwarkę sukienki zaznaczam moją miejscowość I pokazuje mi 0 ofert. 

oznacz moderatorów
Pszczola2013
#12 Orędownik#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dzień dobry.

Mam konto firmowe ale chcę widzieć WSZYSTKIE oferty. Czy jeśli zmienię z konta BUSINESS na widok konsumencki to widzę wszystkie oferty czy tylko dla konsumenta (bez FV itd.) ?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @Pszczola2013! Jeśli włączysz widok konsumencki zobaczysz wszystkie oferty. 
Przy włączonym widoku biznesowym widzisz tylko te, w których sprzedający zaznaczyli, że wystawiają fakturę. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów