Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie rozumiemy się
kovboyowi i mnie chodziło o coś innego - mianowicie:
wszystkie oferty mieliśmy zaznaczone z opcją wznawiania i zaakceptowanym regulaminem , tylko że niektóre się wznawiają inne nie i pozostają niewznowione, również te które mają ZAZNACZONĄ OPCJĘ WZNAWIANIA.
@katarzynab1712 W przypadku ofert wskazanych przez @kovboy77 podałam przyczynę. Prawdopodobnie w Twoim przypadku jest taka sama. Jeśli mimo akceptacji zmiany w cenniku, oferty nadal nie będą się wznawiać, daj znać.
oferta nr 13693835045
nat_not to kolejna aukcja która miała zaznaczoną opcję wznawiana (sprawdziłem przed jej zakończeniem) i się nie wznowiła: 13694043094
@katarzynab1712 Dostałam informację, że korzystasz z zewnętrznego programu do wystawiania ofert i najprawdopodobniej właśnie on blokuje wznawianie. Jedyne rozwiązanie jakie mogę zaproponować, to spróbować edytować oferty z poziomu zakładki Moje oferty zmieniając ich parametry.
nat_not nie wiem skąd taka informacja, nie korzystam z żadnego programu zewnętrznego / korzystam z formularza wystawiania allegro lub z opcji wystaw podobne
msniezek może szanowny Pan bardziej kumaty i odpowie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nie wiem skąd taka informacja, nie korzystam z żadnego programu zewnętrznego / korzystam z formularza wystawiania allegro lub z opcji wystaw podobne
nie wiem skąd taka informacja, nie korzystam z żadnego programu zewnętrznego / korzystam z formularza wystawiania allegro lub z opcji wystaw podobn
@katarzynab1712 w historii edycji oferty widzimy, że zmiany są wprowadzane z poziomu API, czyli narzędzia zewnętrznego.
w_kiwi co to znaczy API czyli narzędzia zewnętrzenego? Edytuje i wystawiam tylko przez allegro , nie rozumiem. Korzystam z formularza wystawiania lub z wystaw podobne, wszystko na allegro. Wystawiam każdą ofertę pojedynczo, wszystko przez allegro.
msniezek może szanowny Pan bardziej kumaty i da radę z odpowiedzią
nat_not 13694356935 to kolejny numer aukcji która mimo zaznaczonej opcji automatycznego wznawiania (sprawdziłem przed zakończeniem aukcji) się nie wznowiła
@katarzynab1712, @nat_not u mnie od bodajze 2 czerwca nic sie nie wznawia, musialem sie dokopac do tego momentu w ktorym zauwazylem ktore oferty sa zakonczone a powinny byc aktywne, na szczescie wiem ile mam ofert bo codziennie wchodze i sprawdzam cos tam.. ale to chyba nie tak powinno wygladac. Poza tym zmiany byly ogloszone w listopadzie a teraz wprowadzane - mozna bylo to przypomniec. Zauwazylem jeden maly plus w calym tym galimatiasie. Oferty ktore ktos kupil, nie wznawiaja sie od nowa💪💪💪💪 mam nadzieje, ze to nie przypadek🤔🤔🤔😉
@nat_not To nie tylko to > ja wznawiam każdą ofertę ręcznie i nic się nie dzieje > ale przypadkiem zauważyłem coś innego > kupujący zadał pytanie > więc zajrzałem do oferty i okazało się, że brakuje połowy opisu - było tylko zakończenie
Druga sprawa > klientka kupiła przedmiot > jak wszedłem w ofertę to okazało się, że są tylko 4 zdjęcia > a wgrałem 9 > nie pomyliłem się na pewno
Ktoś to umie wyjaśnić?
@Ziolko39 Ten wątek dotyczy ofert, które się nie wznowiły automatycznie. Ty zgłaszasz inne problemy. Podaj numery ofert, których dotyczą i prześlij zrzuty ekranu.
@nat_not Dzięki, ale już za późno. Pierwszą poprawiłem, a druga się sprzedała. Jak coś jeszcze trafię, to napiszę.
@nat_not piszecie ze w przypadku zmiany cennika poprosicie o akceptacje nowych oplat przed kolejnym wznowieniem. Moje pytanie jest nastepujace, kiedy wystepuje ta prosba???? Poprostu nie wznawiaja sie oferty i tyle, a zadnej prosby nie ma. Cos tu chyba nie gra…..
kovboy77 mi napisali że korzystam z jakiegoś zewnetrznego programu, nawet nie wiem że jakieś istnieją , wystawiam tylko za pośrednictwem allegro, sami chyba nie za bardzo trybią o co chodzi albo im się nie chce zrozumieć gdzie jest problem