Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam wystawioną ofertę bez smart, koszt paczkomatu 9.99 bo inaczej nie da się ustawić. Sprzedałam przedmiot, kliknęłam w allegro nadaj przesyłkę, mam integrację z managerem paczkomatów i pobrało mi 18.84..... O co tu chodzi? Przecież nadając bezpośrednio z managera jest taniej, czemu wybierając to z poziomu allegro jest drożej?
Nie poszło ci to czasem jako InPost Paczkomaty, zamiast Allegro InPost Paczkomaty? To są dwie odrębne usługi.
Nie, wybrałam Allegro Paczkomaty InPost
@Sklep-ProService daj link do oferty. Bo widzę w Twoich ofertach kilka stawek w jednej za InPost masz 9.99 a w innych 8.99
@Sklep-ProService O które zamówienie chodzi?
@Sklep-ProService masz dodaną umowę InPost w ustawieniach zamówień?
Nie mam żadnej umowy z inpost, jestem jedynie zarejestrowany w managerze.
@Sklep-ProService to w jaki sposób wysłałeś przez nadaj przesyłkę (WzA) czy przez menadżer paczek inpost?
@Sklep-ProService Rozumiem, że chodzi o zamówienie z 27 września. Wybrana metoda dostawy to Paczkomaty InPost.
wejdz w zamówienia , po prawej stronie na górze ustawienia ---> zakładka UMOWY WŁASNE - WYSYŁAM Z ALLEGRO ---> wpisz nazwę umowy inpost, klucz api skopiuj z managera paczek i na dole zaznacz ptaszek Używaj oferty dla sprzedawców Allegro
@ForBajk wychodzi na to, że @Sklep-ProService wybrał opcje bez przedrostka Allegro i powinien podać standardową cenę za paczkę inpost. A jak niema dodanej "umowy" tokena API ShipX z inpost to nadaje z menadżera paczek.
Nie rozumiem tego. Gdy jestem w edycji tego ogłoszenia to wyraźnie mam zaznaczone z przedrostkiem Allego, proszę zobaczyć poniżej
@Sklep-ProService Oferta została edytowana dzisiaj około godziny 11:30. Czy nie wprowadziłaś wtedy zmian w cenniku dostawy?
Nie miałam zaznaczonego tego `ptaszka`, sprawdzę przy następnym zamówieniu czy pomogło. Dziękuje za podpowiedzi
@Sklep-ProService żeby było po 9,99 zł musisz w menadżerze paczek nadawać przez import !!!