anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wskazany produkt posiada specyfikacje techniczną TecDoc, przypisz ją do oferty.

ProLsnienie
#10 Popularyzator#

Komunikat:

Wskazany produkt posiada specyfikacje techniczną TecDoc, przypisz ją do oferty. Zaktualizuj dane produktowe w ofercie.  

Co w takim przypadku i jak mam to zrobić? Jak mam przypisać to do oferty? Nie widzę tego w formularzu? Ni z tego ni z owego zakończyliście mi 5 ofert sami i teraz nie mogę ich wznowić.........

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@ProLsnienie Proszę, dodaj zrzut ekranu z formularza wystawiania z widocznym komunikatem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ProLsnienie
#10 Popularyzator#

I mam to tutaj wrzucić? Po Po prostu klikam wznów i dostaję takie informacje. Wznawiam z listy zakończonych ofert. Skoro oferujecie funkcję to chyba wiecie jak ją włączyć?

Wskazany produkt posiada specyfikacje techniczną TecDoc, przypisz ją do oferty. Zaktualizuj dane produktowe w ofercie.

ProLsnienie_0-1742287519742.png

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

Jest jeszcze TecDoc na Allegro?

oznacz moderatorów

ProLsnienie
#10 Popularyzator#

Nie mam pojęcia jak to zrobić i widzę że allegro też nie wie jak to zrobić, wkurza mnie to że kończą mi automatycznie oferty i ja o tym nie wiem a potem ich się nie da wznowić.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ProLsnienie @SZYPRYT_Spolka połączyłam Wasze wątki, bo oferujecie ten sam produkt. 
Zgłosiłam już ten problem do odpowiedniego zespołu, konieczne są poprawki po naszej stornie. Dam znać, gdy tylko otrzymam potwierdzenie, że zostały wprowadzone. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SZYPRYT_Spolka
#7 Wielbiciel#

"Wskazany produkt posiada specyfikacje techniczną TecDoc, przypisz ją do oferty. Zaktualizuj dane produktowe w ofercie."
Ale dla tego produktu nie ma specyfikacji TecDoc.
Dlaczego zakończyliscie aukcję?

oznacz moderatorów

SZYPRYT_Spolka
#7 Wielbiciel#

colormatic.PNG

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ProLsnienie @SZYPRYT_Spolka spróbujcie proszę ponownie wznowić oferty.
Problem nie powinien się powtórzyć. Gdyby było inaczej, poproszę o informację! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów