Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Od wczoraj nie drukujemy na czarnych etykietach inpostu co oznaczało weekendowe doręczenia paczkomatów plus zmieniła się czas dostawy towaru pod niektórymi ofertami jedne oferty wyświetlają dostawa sobotę a inne poniedziałek co to za zmiany
U mnie tak samo.
@Dampol24_pl u nas wczoraj było normalnie tzn: smarty- czarne etykiety - dostawa weekend , przesyłki niesmartowe - zwykłe etykiety - dostawa w poniedzialek
Dziś jeszcze nie nadawaliśmy inpostu
wczoraj w dzień też drukowaliśmy na czarnych ale wieczorem etykiety się zmieniły na zwykłe
zmienił się również widok funcji , ciężko się przyzwyczaić .
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czyżby to oznaczało ,że smarki nie będzą dostarczane w weekend ?. Potrzebujemy info bo klienci się czasem pytają o dostawy weekendowe .
Ustalamy już przyczynę tej sytuacji, ale w międzyczasie polecam Wam używanie tej wersji narzędzia do nadawania przesyłek: https://wysylam.allegro.pl/konto/sprzedaz
Tylko jak nie mam umowy z Inpost to nie mogę nadawać przez wysyłam.allegro
@BestGZ W takim razie jak generujesz swoje etykiety?
Manager paczkomaty
@BestGZ Dostałam już potwierdzenie, że Inpost weryfikuje tę sprawę po swojej stronie, także na razie prosimy o cierpliwość.
super dziękuje Etykiety wróciły do normy są czarne ale niestety dalej wyświetla się pod ofertami dostawa w sobota lub poniedziałek dotychczasowo była zawsze jedna wersja na wszystkich ofertach
@Dampol24_pl Czy mógłbyś wskazać mi konkretne przykłady?
Jakie przykłady ? Wszystkie paczki weekendowe robiły się zwykłe. Czy inpost doręczy te przesyłki w weekend ?
@andrex123 @Dampol24_pl @BestGZ @mdrogeria @_Likos_
@InPost
w związku z brakiem realizacji usługi Paczka w Weekend nie zostaną Państwo obciążeni dopłatą za tę usługę
Sprzedawcy wysyłający przesyłki "Allegro Paczkomaty InPost" w ramach SMART! dopłatę do "Paczka w Weekend" mieli zawartą w cenie opłaty pobieranej przez Allegro.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jeżeli InPost nie obciąży Allegro (jak wynika z ww. informacji) to co zrobi Allegro z pobranymi opłatami, które nie zapewniły należytej realizacji usługi dostawy w weekend ?
@nat_not
Moje pytanie dotyczyło dopłaty do usługi weekendowej zawartej w opłacie pobieranej przez Allegro wg opłaty w ramach SMART! dla przesyłek "Allegro Paczkomaty InPost".
W jaki sposób zmienią się więc opłaty pobierane przez Allegro od Sprzedających, którym Allegro nie zapewniło dla przesyłek oznaczanych etykietami w czwartek wieczorem oraz w piątek dostaw weekendowych w stosunku do opłat pobieranych od przesyłek, którym taka usługa była dotychczas w podobnym czasie (t.j. czwartek wieczór oraz piątek) zapewniana ?
@A3dam Tak, jak napisałam, należy się do nas zgłosić, wskazując konkretne przypadki, w których usługa nie została wykonana w związku z błędem potwierdzonym przez InPost.