Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam, sprzedaje na allegro od stycznia tego roku, z miesiąca na miesiąc było coraz piękniej, sprzedaż zwyżkowała z tygodnia na tydzień, w którym mogłem załapać się do programu super sprzedawcy, co wydawało mi się jakimś wyróżnieniem, z pełnym zapałem kliknąłem dołącz do programu, a następnego dnia z dumą zobaczyłem, że moje konti otrzymało otrzymało oznaczenie, ale to był kon
@Dominik140921 a kiedy dołączyłeś do SS są pogłoski że to nie wiele daje ale na pewno nie zabija sprzedaży 🙂 sam nie odczułem różnicy jak kiedyś nie miałem a teraz mam i nic mi to nie daje 🙂
Na początku tygodnia na jednym z kont dołączyłem do SS po tym mialem 2 zamówienia i obecnie zero... nawet na początku tak nie było, sprzedaje części do telefonów i codziennie mialem od kilku do kilkunastu zamowien, I jakoś to płynęło coraz lepiej, a nagle trach.... @mdrogeria szukałem innych powodów ale nic więcej się nie zmieniło... kompletnie nic
@Dominik140921 a masz zaznaczone że wystawiasz faktury ?
Oczywiście, FV 23%
A jaki to może mieć związek ze spadkiem sprzedaży?
@AYA-PL bo w lipcu wprowadzili zmiany, z kont firmowych widok biznes nie zobaczysz ofert bez zaznaczenia wystawiam fakturę oraz z allegro lokalnie 😄
Ja u ciebie z konta firmowego widzę tylko 7 ofert 🙂
Dzięki za info. Za dużo ostatnio tych zmian. Masz gdzieś link?
@AYA-PL do czego ? to jest tajemnica i kilka osób o tym wie z forum 😄
Tak widzę ja i inni Twoje oferty więc zaznacz wszystkie oferty i na dole zmień na wystawiam Fv bo tracisz klientów z kont Firmowych 😞
Rozumiem... ale uchyl rąbka tajemnicy. Z widoku "biznes" kupujący nie zobaczy moich aukcji (poza tymi 7). Jeśli dodam FV aukcje będą widoczne dla biznes i zwykłego konsumenta?
@AYA-PL dokładnie tak dodaj do wszystkich że wystawiasz fv i nie będzie ograniczeń w wyświetlaniu 🙂 jak i dla kont zwykłych jak ji firmowych 🙂
@Dominik140921 to nie SS , szukaj innego powodu , choć u siebie również widzę lekki hamulec , ale to normalne po 20-stym