anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dyskusja mam problem z odesłaniem produktu?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Halfrunt
#20 Guru#

Klientka otwiera dyskusje bo system Allegro poinformował ją, żeby zgłosiła problem z wysyłką. 

Problem polega na tym, że nie ma problemu z wysyłką produktu, a stworzył go system Allegro angażując w to kupującego, sprzedającego i Allegro gadane, pracowników Allegro. 

data sprzedaży:7 wrz 2023, 08:06; rynek: allegro.pl

Nadane w punkcie Orlen 07-09-2023, 13:27 (dzisiaj zapewne zabierze ją kurier w dalszą podróż)

Dzisiaj klientka otwiera dyskusję tylko dlatego, że taką informację ma w systemie allegro "Pisze na stronie żeby zgłosiła problem z wysłaniem …"

Jako że minęło dopiero 24h od zakupu - klient nie mógł wybrać prawdziwego - sztucznie przez allegro stworzonego problemu - więc powodem dyskusji jest mam problem z odesłaniem produktu.

- usunałem już graniczną godzinę wysyłki tego samego dnia dla Orlen - to należy poprawić skąd mam wiedzieć o której kurier Orlen przyjedzie po odbiór paczek ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Halfrunt odpisz w dyskusji , że jako konsument ma prawo do zwrotu i w żaden sposób jej tego nie utrudniasz , a czcza paplanina niech żyje swoim życiem .

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

narazie wytłumaczyłem to co mogłem i poprosiłem o zamknięcie dyskusji. 

Ale to niezmienia faktu rzeczy, że nie powinna istnieć możliwość otwarcia dyskusji z powodu (problem ze zwrotem) jeśli produktu się jeszcze nie otrzymało.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Halfrunt Tutaj zaczekałabym jeszcze na odpowiedź kupującego. Rozumiem opisywaną przez Ciebie i przykro mi, że takowa miała miejsce, ale nie możemy w tym przypadku zamknąć dyskusji skoro nie było jeszcze kontaktu ze strony kupującego - być może jeszcze nie widział Twojej odpowiedzi, a chciały się do niej odnieść. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

Zamknęła tę niedorzeczną dyskusję.

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

czy możecie zmknąć tę dyskusję? bo właściwie jest nie na temat. 

nr zamówienia 62954a50-4d44-11ee-a17d-c5058ee9b7de
nr dyskusji 6919676c-854a-4196-95b6-84077f5864cc
konto sprzedającego 36382
connectionId":36382

oznacz moderatorów