Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@funfunny a jak nadajesz ? nie zaznaczyłeś przy nadaniu potwierdzenia ?
W EN widać że wymagają umowy 🙂
Nigdy nic nie zaznaczałem, ale kto wiem o co chodzi. Sprawdziłem inne przesyłki w trackingu poczty, bo jest to wyszczególnione jako: "Usługi komplementarne/dodatkowe: EPOR - Elektroniczne potwierdzenie odbioru - rozszerzon" i zaczęło się to pojawiać od listopada.
PS. Po co mi Elektroniczne potwierdzenie odbioru, kiedy wszystko jest w systemie? Plus nigdy żadnej wiadomości czy od poczty czy od allegro dla tych przesyłek nie dostałem.
@funfunny jak nadajesz przez EN czy WzA czy zewnętrzny ERP
Wiesz gdzie się dodaje umowy własne? Nie mogę teraz tego znaleźć
Jak to EPOR to coś jest nie tak. To usługa dla podmiotów administracji publiczej (urzędy, sądy, komornicy itp). Pozostałe firmy
Przez allegro. Sprawdziłem EN i też nie mam tej opcji do wyboru, chociaż mam umowę z PP. Chyba, że na allegro mam jakoś podpiętą umowę i te koszty są dodakowymi do tej umowy...
To jest chyba to, mam w Umowy własne - Wysyłam z Allegro, umowę z pocztą. Potrzebował tego do wysłania przesyłki za pobraniem i ta opłata jest naliczana prawdopodobnie wg. tej umowy
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ mógłbym prosić o sprawdzenie? zgłoszenie "37831801"
@funfunny Zaczekaj proszę na odpowiedź we wskazanym wątku. Dublowanie sprawy tylko wydłuży proces weryfikacji. 🙂
@funfunny jeśli w WzA zaznaczyłeś EPO to Cię skasowali 🙂
Elektroniczne Potwierdzenie Odbioru (EPO) (2)
|
PP_N8_EPO
|
4,99 zł
|
Nie robiłem tego 🙂 Sprawdziłem. jak próbuję nadać jeszcze jedną przesyłkę dla tego zamówienia, to ta opcja nie jest zaznaczona. Sam z siebie jej nie zaznaczyłem 🙂