Od 16 dni jestem pozbawiony możliwości wystawiania aukcji NIE Z MOJEJ WINY. "Formularz zawiera błędy". Jedynym "błędem" (pole zaznaczone na czerwono) jest "Wysyłka", czyli "Polska, Miejscowość". Może znajdzie się jakiś zdolny informatyk-wolontariusz, który pomoże rozwiązać problem???
@ajala12 Może dlatego że przy wysyłkach zaznacza się kraj np. Polska a nie miejscowość choćby miała taką samą nazwę jak kraj.
Cześć, @ajala12. Proszę, podeślij zrzut ekranu (całego okna przeglądarki) z widocznym komunikatem błędu.
Wysyłałem (sukcesywnie) kilka skanów - zgłoszenie nr 63007527. Co z tego - jak żadnych pozytywnych efektów nie widać?!
@ajala12 weryfikuję problem z wystawieniem oferty i dam znać, gdy ustalę szczegóły. Przepraszam również, że Twoje zgłoszenie przeciąga się w czasie.
@ajala12 możesz proszę ponownie spróbować wystawić ofertę? Jeśli ponownie wystąpi ten sam problem, to proszę załącz zrzut ekranu z widoczną całą stroną (paskiem adresowym, datą i godziną) oraz z widocznym całym podsumowaniem oferty. Będę mogła wtedy dokładnie zweryfikować problem z działem technicznym.
Wydaje się, że tym razem poszło (start wieczorem). Trudno mi jednak zrozumieć wręcz obsesyjne "ulepszanie": ciągłe zmiany formularzy, zwiększone ilości parametrów (nie zawsze łatwych do zrozumienia), próba przyporządkowania "na siłę" do określonego "produktu" bez uwzględniania faktu, że istnieje wcale niemało pozycji unikatowych stanowiących pojedyncze (jedyne) takie oferty na Allegro.