anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

formularz reklam

MAMY ROZWIĄZANIE!
katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

Przez pomyłkę włączyłem formularz reklam i dostałem maila o takiej treści - Grupa reklam Formularz wystawiania została właśnie dodana do kampanii Formularz wystawiania. Bardzo proszę o wyłaczenie. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

Przy wystawiwaniu oferty dostaję informację o treści - 

Masz już uruchomioną kampanię

W kampanii reklamujesz już 0 ofert, wybraną wcześniej. W ramach jednego budżetu możesz dodać kolejne oferty do tej samej kampanii.

Proszę o anulowanie kampanii. Dziękuję. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@katarzynab1712  Przejdź do edycji oferty, w której włączyłaś reklamę, a następnie kliknij "Anuluj reklamowanie oferty" 

ko_alka_0-1673341524547.png
Reklamami w ramach Allegro Ads możesz zarządzać z poziomu panelu: https://allegro.pl/ads
oznacz moderatorów
katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

a jeśli ją zakończyłem nie będę ponosił już żadnych kosztów? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_

przy wystawianiu dostaję wiadomość - "masz już uruchomioną kampanie" - jak mogę ją anulować? 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@katarzynab1712 Zakończenie nie wiąże się z dodatkowymi opłatami. Koszty są pobierane wtedy, kiedy kupujący kliknie reklamowaną ofertę w ramach Allegro Ads.

Nie mamy możliwości wyłączenia dla Ciebie kampanii, musisz zrobić to sam. Widzę, że dokonałeś aktywacji kampanii w ofercie 3120036749 dzisiaj o 9:14 i wyłączyłeś ją już 9:34.

oznacz moderatorów
katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

"Nie mamy możliwości wyłączenia dla Ciebie kampanii, musisz zrobić to sam" - jak mogę to zrobić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@katarzynab1712 W panelu ads: https://allegro.pl/ads

Zrzut ekranu 2023-01-10 o 11.12.32.png

Wystarczy przesunąć suwak, aby nie świecił się na pomarańczowo. 

oznacz moderatorów
katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

Dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów