Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przez pomyłkę włączyłem formularz reklam i dostałem maila o takiej treści - Grupa reklam Formularz wystawiania została właśnie dodana do kampanii Formularz wystawiania. Bardzo proszę o wyłaczenie. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przy wystawiwaniu oferty dostaję informację o treści -
W kampanii reklamujesz już 0 ofert, wybraną wcześniej. W ramach jednego budżetu możesz dodać kolejne oferty do tej samej kampanii.
Proszę o anulowanie kampanii. Dziękuję. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@katarzynab1712 Przejdź do edycji oferty, w której włączyłaś reklamę, a następnie kliknij "Anuluj reklamowanie oferty"
a jeśli ją zakończyłem nie będę ponosił już żadnych kosztów? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
przy wystawianiu dostaję wiadomość - "masz już uruchomioną kampanie" - jak mogę ją anulować?
@katarzynab1712 Zakończenie nie wiąże się z dodatkowymi opłatami. Koszty są pobierane wtedy, kiedy kupujący kliknie reklamowaną ofertę w ramach Allegro Ads.
Nie mamy możliwości wyłączenia dla Ciebie kampanii, musisz zrobić to sam. Widzę, że dokonałeś aktywacji kampanii w ofercie 3120036749 dzisiaj o 9:14 i wyłączyłeś ją już 9:34.
"Nie mamy możliwości wyłączenia dla Ciebie kampanii, musisz zrobić to sam" - jak mogę to zrobić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@katarzynab1712 W panelu ads: https://allegro.pl/ads
Wystarczy przesunąć suwak, aby nie świecił się na pomarańczowo.
Dziękuję za pomoc