Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
mam pytanie odnośnie baneru, który pojawia się przy parametrach aukcji. Gdzie mogę taki dodać w moich aukcjach bo nie mogę znaleźć takiej opcji w ustawieniach? Czy do tego jest potrzebny abonament? Szukałem w pomocy allegro ale nie znalazłem nic o banerze przy parametrach aukcji.
@zaza_projekt Banery na liście ofert są dostępne w ramach Abonamentu podstawowego, który kosztuje 39 zł/ za 30 dni. Możesz go aktywować w tej zakładce. Natomiast więcej informacji o możliwościach, jakie dają ten i inne abonamenty znajdziesz w tym artukule.
@_HolaOla_ baner na liście ofert to jest ten sam baner co ten po otworzeniu aukcji wyświetla się przy parametrach? Pytam tak dla pewności.
@zaza_projekt Nie, są banery reklamowe, które będą wyświetlać się nad listą Twoich ofert. Tak jak w tym przypadku:
@_HolaOla_ to w jaki sposób dodać baner przy parametrach? Baner przy liście ofert mnie nie interesuje. help
Mam kłopot z dodaniem banera na liście ofert, konkretnie podlinkowaniem banera do danej oferty lub listy ofert w ramach domeny Allegro. Za każdym razem pojawia się informacja "HTML nie jest poprawny". Skończyły mi się już pomysły na to jak rozwiązać tą sytuację, będę wdzięczna za pomoc.
@SKLEP-KIBICA Baner dodasz do listy ofert w formie grafiki. Szczegóły opisaliśmy w tym artykule.
Właśnie według tych wytycznych postępuję. Dodaję baner w formie grafiki (980 x 180 pixeli , krótki opis do 25 znaków i kolejno należy dodać link, który może prowadzić do listy ofert lub konkretnej oferty w Allegro. Na tym etapie pojawia się błąd i wyświetla informacja "HTML nie jest poprawny". Nie da się dodać banera w formie grafiki pomijając etap podlinkowania go do ofert/oferty.
@SKLEP-KIBICA Prześlij proszę zrzuty ekranu z widokiem tych problemów. Na ich podstawie będziemy mogli ustalić co jest nie tak.
Ta sytuacja pojawia się bez względu na to, którą z 5 gotowych grafik próbuję dodać jako baner. Próbowałam również linkować różne oferty, za każdym razem podobny komunikat. W tym przypadku mój link to: https://allegro.pl/oferta/miniaturka-zuzlowca-figurka-speedway-retro-olsen-10097622250
@SKLEP-KIBICA Spróbuj zmienić tekst na: "Darmowa dostawa od 149 zł". Jeśli to nie pomoże, daj znać.
W tym tkwiła przyczyna 🙂 Bardzo dziękuję za pomoc, pozdrawiam.
@zaza_projekt to kwestia tego, iż prezentowana oferta jest od oficjalnego sklepu, sprzedawca będący reprezentantem marki ma trochę większe możliwości W tej sprawie najlepiej kontaktować się z nami przez Allegro ADS 🙂
dzien dobry, mam pytanie o ten baner nad parametrami. czy jezeli sprzedawca jest reprezentantem kilku marek istnieje mozliwosc dodania roznych banerow do roznych aukcji?
czy jeden sprzedawca=jeden baner?
Dziekuje za informacje
pozdrawiam
Michal
@LvLUPtest Baner wyświetla się nad listą ofert sprzedającego. Może być tylko jeden.
dziekuje za odpowiedz
ja też nie mogę znaleźć miejsca, w którym publikuje się banner w ofercie (nie na liście ofert!), tak jak tu jest opublikowany. W ofercie, pod parametrami, nad opisem. Możecie wskazać jak dodać?
@wax_sklep Taki baner dodasz w zakładce Allegro Ads (np. reklama szablonowa i reklama banerowa). Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/reklama-graficzna/reklama-graficzna-allegro-ads-2GdA9YwD5...
W "pomocy" podajecie kilka miejsc, w których ta reklama banerowa może się znaleźć - które z nich to jest to, czego screen przesłałam?
"na górze i na dole strony z wynikami wyszukiwania" CZY "na stronie oferty pod sekcją O sprzedającym" CZY "w sekcji z polecanymi ofertami u góry strony głównej Allegro"
Bo mi żaden z tych opisów nie pasuje do wskazanego banneru z markami sprzedawcy.
@wax_sklep to ma tylko oficjalny sklep 🙂