Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, w związku z wystawionym przez mnie przedmiotem dostaje dziwne maile od nadawcy
Obarzanek Maria <obarzanekmaria0@gmail.com> |
|
data: | 9 paź 2021, 15:20 |
ta osoba proponuje transakcje poza allegro, maile są pisane łamaną polszcyzną i po angielsku. Nie wiem co to znaczy, ale wydaje mi się to podejrzane. Proszę o informacje w tej sprawie. Pozdrawiam, An68ka
@An68ka Tego typu maile zgłaszaj do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=25977234-0c4d-4e66-9f9c-e1f636189470
Dziękuje tak zrobię, chcociaż dostałam wiadomość, że osoba z tym kontem niepokoi allegrowiczów już od jakiegoś czasu i zgłaszanie do allegro nie pomaga....szkoda...
To ewidentna próba wyłudzenia danych lub pieniędzy .Ta pani obarzanek prześladuje użytkowników już od jakiegoś czasu ,zgłaszanie do allegro słabo działa bo po każdej blokadzie jest tutaj ponownie.BĄDŹ CZUJNY nie daj się na to nabrać.
Dziękuje bardzo za informacje, pozdrawiam
Dlaczego zgłaszanie na allegro nie działa? Nie można zablokować tego konta?
@An68ka, czy mogę Cię prosić o wskazanie loginu tej osoby lub załączenie zrzutu ekranu, na którym widać tę wiadomość? Nie znalazłam żadnego konta przypisanego do podanego adresu mejlowego na Allegro.
dzień dobry, to jest pierwsza wiadomośc od ww osoby, pozdrawiam
to jest wiadomość od ww osoby, pozdrawiam
@An68ka Dziękujemy za Twoją czujność, konto zostało zablokowane
Dziękuje bardzo, z pozdrowieniami, An68ka