anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie użytkownik, (klient, potencjalny kupujący) widzi obniżki cen mojej książki w zależności od il

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#

gdzie użytkownik, (klient, potencjalny kupujący) widzi obniżki cen mojej książki w zależności od ilości zamawianych egzemplarzy...?

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

LEW433
#21 Demiurg#

Jak czyta ofertę to widzi.

oznacz moderatorów

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#

czytam jako klient.... i niestety nic nie widzę.... powinno to być umieszczone od razu przy cenie... wtedy pozwoli to na podjęcie decyzji...

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@LEGARD_2008 Nie widzę na Twoim koncie żadnych wystawionych ofert. Podaj numery przykładowych i napisz dokładnie jaki rabat na zakup kolejnych przedmiotów ustawiłeś.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#

bo to jest jedno z dwóch moich kont,,, a temat dotyczy konta "liturgia mszy" i książki "Poznaj aby uwierzyć"...

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@LEGARD_2008 Podaj mi numer tej oferty i szczegóły ustawionego rabatu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#

nr: 16915377875
ISBN: 8390334100

Pracuj z Katalogiem
oznacz moderatorów

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@LEGARD_2008 Proszę jeszcze o informację o szczegółach rabatu, który ma tutaj działać. Czy ustawiłeś go w sposób opisany tutaj?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#

50,00pln przy zamówieniu 1-10 egzemplarzy

45,00pln przy zamówieniu 10-50 egzemplarzy

40,00pln przy zamówieniu powyżej 50 egzemplarzy

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@LEGARD_2008 Gdzie zaznaczyłeś taką opcję?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#

tam gdzie można było czyli w rabatach przy rejestracji produktu....

same pytania, żadnej odpowiedzi...

proszę konkretne wypunktowanie ścieżki prowadzącej do rozwiązania tego problemu.... żeby każdy klient widział możliwosc zakupu w takich przedziałach jakie podałem powyżej...

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@LEGARD_2008 Proszę Cię o przesłanie zrzutu ekranu z widokiem rabatu dodanego w tej zakładce. Jeśli dodałeś go w innym miejscu, proszę o zrzut z tamtego miejsca. Tylko tak możemy zweryfikować czy rabat został poprawnie dodany.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#

to jest u was zbyt skomplikowane,,, nie mogę tego znaleść i chcę zrobić to jeszcze raz... poproszę o ścieżkę w punktach... jak mam to zrobić...

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @LEGARD_2008. Natalia podesłała wcześniej link do zakładki, w której mogłeś ustawić rabaty. 
Wejdź w Sales Center, a następnie: Reklama i promowanie > Rabaty. Natomiast szczegółową instrukcję dodawania rabatów znajdziesz w tym artykule

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEGARD_2008
#7 Wielbiciel#

już pomógł mi Pan [edycja] z Allegro w ciągu 15 minut... po kilku godzinach zbędnej korespondencji tutaj...

mimo wszystko pozdrawiam,

Lech Gardocki

oznacz moderatorów