Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czy aby aktywować wypłaty środków przekazem pocztowym, wystarczy że wyślę wypełniony formularz na adres email "przekazy@payu.pl"? Oraz czy musze wysyłać zdjęcie swojego dokumentu, czy wystarczy tylko podpis na formularzu?
Wszystko robisz z pozycji Allegro, tu masz opisane jak: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...
Zapoznałem się z tym, w ustawieniach wypłat wybrałem opcje przekazem pocztowym na podany adres, jednak wyświetla mi się taki komunikat:
Czekamy na weryfikację Twoich danych.
Jeśli jeszcze nie wysłałeś formularza zmiany danych, wypełnij i wyślij formularz na adres przekazy@payu.pl.
Stąd moje pytanie, czy oprócz wypełnionego formularza z moim podpisem muszę jeszcze zamieścić zdjęcie mojego dokumentu na podany adres email?
Jeżeli konto firmowe to musisz. wiele już tu było pytań o ochronę danych.
Rozumiem że jeśli mam konto zwykłe to nie muszę?
@Client:40094990 Niestety @LEW433 znowu wprowadza w błąd, a Ty błędną odpowiedź zaznaczasz jako rozwiązanie problemu. To nie ma żadnego związku z rodzajem konta. Masz tam przecież w formularzu rubrykę, w której wpisujesz rodzaj dokumentu i skan tego dokumentu musisz wysłać razem z formularzem. Allegro na jego podstawie sprawdza zgodność Twoich danych. Najlepiej wyślij zdjęcie dowodu osobistego.