Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie znajdę Client Secret
tak, dziękuje bardzo
Witam,
To ja też powracam do tematu gdzie szukać ID 🙂
@ewygodnie_pl jak dobrze patrzę to będzie 78423728
Cześć, czy jesteś w stanie mi pomóc znaleźć moje ID?
Proszę o pomoc w odnalezieniu ID Allegro.
Temat pilny. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@PharmaCF jeśli masz na myśli ID swojego konta, to jest to: 6255688.
też potrzebuję,
gdzie szukać ID?
@illingerie Twoje ID to 111741822.
Ja również poszukuję swojego Allegro User ID do integracji.
Czy jest jakiś sposób by samemu sprawdzić to ID czy za każdym razem ktoś będzie musiał pisać na forum i uzyskiwać je od moderatora?
@Mariusz70-LU 6043085
@Mariusz70-LU samemu możesz to sprawdzić w taki sposób jak opisał @Knowhere, albo będąc zalogowanym na swoje konto, wejdź na stronę https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ustawienia po wejściu zobaczysz swoje ID, po ?sellerId=.
Twoje seller ID podał już @mix-mce - 6043085.
@la_nika sprawdzanie kodu strony to dla większości czarna magia i nawet nie wiedzą gdzie tego szukać. Można by id konta pokazywać w danych osobowych w ustawieniach konta.
@mix-mce jest jeszcze inny, łatwiejszy sposób, dodałam go do mojej wcześniejszej wiadomości.
@la_nika ok dobra już teraz widzę, ale trzeba wejść najpierw w zamówienia a potem ustawienia, inaczej id się nie pokaże
@mix-mce sprawdziłam to na moim prywatnym koncie i zawsze wskakuje mi tam ID.
Jakiej przeglądarki używasz?
@la_nika już widzę że działa, ale trzeba wejść najpierw w zamówienia a potem ustawienia, wejście przez link który podałaś nie wyświetli ID
@mix-mce o super, że napisałeś, u mnie cały czas po wklejeniu linku ID się pojawia, ale w razie problemów Twój sposób jeszcze powinien zadziałać 🙂
Witam serdecznie, czy coś się zmieniło w tej kwestii bo również nie mogę namierzyć swojego ID?
z góry dziękuję za pomoc 🙂
@hubiwood Twoje ID to 118781241 🙂
Ślicznie dziękuję 😄 😄 😄
A jeszcze o jedno mogę spytać? jeszcze coś takiego potrzebuję: Client Secret