Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy na Allegro istnieje coś takiego jak ghost ban?
Mam 0 wyświetleń mojej oferty, a coś mi się nie chce wierzyć, żeby przez tyle czasu ani jedna osoba w nią nią nie weszła
A możliwe że nikt nie wszedł, brak promocji więc jesteś daleko w szeregu.
@ADawid2019 Może wystawiłeś mało chodliwe artykuły, albo jest tak jak napisali moi szanowni poprzednicy.
To normalne ,tu bez promowania ,wyróżniania i innych płatnych udogodnień trudno by cię ktoś zauważył zwłaszcza jak ktoś wystawia małą liczbę aukcji . Potencjalny klient nawet jak w wyszukiwarce wpisuje nazwę poszukiwanego produktu to wyświetlają się najpierw wszystkie dodatkowo opłacone i zwykle na tych stronach coś znajduje i do ciebie nawet nie dojdzie . Szansa jest ale przy wystawianiu musisz sam przejrzeć ceny w jakich wystawiają inni sprzedawcy i wystawić z niższą ceną by przy filtrowaniu według ceny być wyżej i bardziej widocznym.
@ADawid2019 odwiedziłem twoją aukcję, teraz powinieneś zobaczyć czy będziesz miał wyświetlenie. Jakiś czas temu na Allegro były problemy ze znikającymi wyświetleniami i ilością osób które obserwuje daną aukcję - znikały te wartości.
Sprzedajesz uzywany przedmiot - dlaczego nie dodajesz jego real zdjęcia? Taka oferta przynajmniej dla mnie jest mało atrakcyjna tym bardziej, że wystawiasz telefon.
Bo jeszcze go nie mam, kupiłem od innego sprzedawcy i jutro powinienem dostać przesyłkę.
@ADawid2019 Nie wystwaiaj dopóki nie masz fizycznie towaru > a skąd wiesz w jakim stanie przyjdzie > takie wystawianie może skończyć się blokadą konta . i nie przyznawaj się do takich rzeczy na publicznym forum > tu nie brakuje "uprzejmie donoszę"
@Ziolko39 @Kaliope_Brzeg a to jest zabronione?
Idąc drogą dedukcji wszystkie sklepy dropshippingowe powinny dostać bana
@ADawid2019 To jest bardzo głupie a nie zabronione 😂
Sklepy dropshippingowe raczej nie sprzedają używek.
@ADawid2019 Między sprzedażą w dropshopingu, a dalszą sprzedażą kupionego od kogoś używanego sprzętu istnieją "drobne" różnice. A co zrobisz jeżeli ktoś kupi ten Twój telefon i okaże się, że to złom > skończy się negatywem, być może dyskusją. A jak zaczniesz od "negatywa" to marnie widzę dalszą sprzedaż > ale jesteś dorosły > to Twoja decyzja. Napisałeś post na AG > dostałeś odpowiedzi > nie zawsze sa one satysfakcjonyjące pytającego > takie życie.
Z aukcji sklepu od którego kupiłem 😊
Nie, nie, mi chodzi jedynie o legalność takiego zagrania według regulaminu, tu i teraz nie zważając na to co będzie jeśli.
Jeśli będzie tak jak mówisz to trudno, zdarza się.
@ADawid2019 Serio ? 😀 To skąd wiesz, że :
Powyższy sprzęt oferuje Państwu w stanie technicznym i wizualnym który śmiało można ocenić na dobry ?