anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ile czasu allegro ma na odpowiedź na ticket?

R42plus
#7 Wielbiciel#
Czy dałoby radę jakoś uzyskać odpowiedź na pytanie zadane przedwczoraj w tickecie nr 45162681 ?
Wczoraj próbowaliśmy jakoś ponaglić ticketem 45174560 ale też bez żadnej odpowiedzi.

Nawet takiej, że przekazujemy gdzieśtam.

Od nas oczekujecie odpowiedzi praktycznie natychmiast a od was nie można się doprosić.
Jest gdzieś miejsce, gdzie można wam założyć dyskusję żebyście por rygorem kary odpowiadali szybciej?
Odpowiedź na zadane pytanie jest dla nas bardzo ważna...
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Monika__L
#17 Koryfeusz#

tyle ile potrzebują. czasem 2 dni, czasem 2 tygodnie.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @R42plus. Powielanie spraw w żaden sposób nie przyspieszy otrzymania odpowiedzi. Zgłoszenia są rozpatrywane w kolejności ich napływania. Poprosiłam o jak najszybszą odpowiedź w sprawie 45162681. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@MiMary   czy mi odpiszesz czy nie twoja sprawa.

Trzeba powielać i ponawiać zgłoszenia bo brak odpowiedzi, może to was w jakiś sposób zmotywuje żeby udzielić odpowiedzi.

oznacz moderatorów

Czah-nik
#12 Orędownik#

Dokładnie, nie warto wierzyć w tej "powielanie nie przyspieszy". Jeżeli będą zalewani zgłoszeniami to w końcu przełożeni zobaczą, że tickety się terminują, a do tego jest parę w tej samej sprawie. 

Wiem jak to wygląda od strony przełożonego - warto spamować, to pomaga, aby ktoś w końcu zobaczył, że jest problem.

oznacz moderatorów