Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Minęły 26 dni kupujący mnie zbywa naśmiewa się że wpłaci 29 dnia bo ma takie prawo .Dodam że walczył jak lew kwota to zaledwie 200 zł .Mam już dosyć tych bredni i olewania mnie co mam zrobic
Allegro nie lokalnie
@sazann1 Na przyszłość pamiętaj, że zgodnie z regulaminem allegro masz prawo wyznaczyć krótszy okres na wpłatę (np. 7 dni) ale zapis musi się znaleźć w treści oferty.
no jak piszesz że się "nasmiewa, zbywa" i zapłaci po 30 dniach, to albo nie zapłaci albo zapłaci i będzie się dalej "bawił" a możliwości ma wiele: zwrot, a że mu się nie spodoba, a że opis był inny, a że.... jak lubi "zabawę" to będzie szukał problemu
@sazann1 "... mnie zbywa naśmiewa się.."
Po co z nim wchodzisz w jakieś dyskusje? Odczekaj cierpliwie jeszcze te 4 dni a potem zapomnij.
Jeśli jednak zapłaci masz 14 dni na zwrot pieniędzy i ten termin powinieneś wykorzystać a nawet nieco przekroczyć, niech wystąpi o odsetki. Przedmiot się zepsuł, zniszczył, jakoś wytłumaczysz, minęło 30 dni i przedmiot nie jest już zgodny z ofertą.
Osobie niezrównoważonej przedmiotu nie powinieneś wysyłać bo narobisz sobie kolejnych kłopotów.
Dzięki miło by było gdyby jednak powstał jakiś spór w takich przypadkach i kary dla takich ludzi
Możesz podczas wystawienia oferty skrócić ten czas na zapłacenie.
@sazann1 Obawiam się że spór on otworzy, nazywa się to dyskusja i jest to wynalazek Allegro do zmuszania sprzedawców do spełniania zachcianek kupujących. Te zachcianki są różne czasem uzasadnione ale czasem są to zwyczajne wyłudzenia pieniędzy.
Pamiętaj że jeżeli spór powstanie to masz obowiązek odpowiadać na pytania w ciągu max 24 godzin. Jeżeli tutaj opiszesz problem na pewno znajdą się osoby którzy chętnie doradzą ci co dalej.