anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ile może trwać weryfikacja konta po przesłaniu skanu dowodu.

idemer
#7 Wielbiciel#

Mam konto firmowe (jdg) zweryfikowane przelewem z rok temu, teraz zażądano skanu dowodu osobistego.  19.04 wysłałem skan dowodu, wczoraj jeszcze wysłałem zapytanie o postęp sprawy i do tej pory żadnej odpowiedzi. Ile to może jeszcze potrwać?  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ .

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@idemer poprosiłam o odpowiedź dla Ciebie, muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mennicze_grosiki
#9 Pomysłodawca#

Nie wiem jak firmowe ale prywatne do 7 dni.

(19.04 wysłałem skan dowodu) - bardzo bardzo ryzykowne !!!

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

a można nie wysłać dowodu? można, ale nie sprzedasz tu nic bo nie wypłacą ci środków.

oznacz moderatorów

idemer
#7 Wielbiciel#

Wyciąłem ze skanu wszystko co nie było niezbędne, jest tylko tylna strona gdzie został PESEL, imię i nazwisko, termin ważności oraz numer dokumentu. To rzekomo jest niezbędne. Zasłaniają się jakimiś regulacjami prawnymi, ale doczytałem że wcale nie muszą tego robić. Są jednak na tyle duzi że mogą, prawa silniejszego Pan nie zmienisz i nie bądź Pan głąb parafrazując klasyka 😉 Uważam że ryzyko nie jest duże a szkoda mi uwięzionej w Allegro kasy.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@idemer w imieniu Moniki wracam z informacją, że wciąż wyjaśniamy Twoją sprawę z operatorem płatności, więc mogę jedynie poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

idemer
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za informację, czekam cierpliwie.

oznacz moderatorów