Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kilka dni temu weryfikowałam konto: dane firmy, zweryfikuj rachunek bankowy, zweryfikuj dane firmy.
Na następny dzień znów ten sam komunikat więc powtórzyłam wszystko łącznie ze skanowaniem dowodu osobistego i czekam już kilka dni i nic się nie dzieje, żaden email nie dotarł do mnie i konto nie działa to znaczy nie mogę wznowić sprzedaży. Ile może to jeszcze potrwać ?
A tego nikt nie wie ile: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@semiramida19 chodzi o konto, z którego tutaj piszesz?
Tak
@semiramida19 sprawdzimy to z zespołem i wrócę do Ciebie z informacjami.
Czy długo jeszcze mam czekać?
@semiramida19 skontaktowaliśmy się już z PayU, aby przyspieszyć Twoją weryfikację, ale ta jest wciąż w trakcie, więc musisz uzbroić się jeszcze w cierpliwość.
Piszę już drugi raz i proszę o pomoc. Czekam już kilkanaście dni na weryfikację danych firmowych, zostały przesłane wszystkie wymagane dokumenty tzn. skan dowodu osobistego, oświadczenie o osobie zajmującej eksponowane stanowisko polityczne. Ileż można czekać na weryfikację?????
@semiramida19 przykro mi, że tak długo czekasz, poprosiłam o weryfikację Twojego zgłoszenia i ponowny kontakt z operatorem. Poczekaj proszę na naszą wiadomość.
Witam ponownie, czekam już miesiąc, a weryfikacja nadal nie jest zakończona, to przecież są kpiny. Ileż można czekać na tak błachą sprawę, niech ktoś się za to w końcu weźmie.
@semiramida19 Bardzo mi przykro, ale wciąż czekamy na weryfikację ze strony operatora płatności.