Ile trwa weryfikacja PayU?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam. Przelewem zrobiłem 1.01zł tak jak proszono i czekam drugi dzień na weryfikację, abym mógł wypłacić pieniądze za sprzedaż przedmiotu. Wiadomo ile bedę musiał jeszcze czekać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:83593273 3 dni robocze. Dane osobowe konta Allegro muszą być takie same, jak dane osobowe konta w banku.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:83593273 Na Twoim koncie widzę dzisiejszą datę przy rozpoczętym procesie weryfikacji i informację, że operator czeka na wpłatę weryfikacyjną. Sprawdź proszę jakie informacje są dostępne w tej zakładce.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Możliwe że dlatego że nie miałem całego imienia wpisanego na Allegro to dłużej to trwa? W banku mam całe imię, tu zmieniłem i wysłałem formularz zmiany żeby było całe, a w zakładce pisze ze czekamy na Twój przelew, zrobiłem dwa nawet. @nat_not

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:83593273 weryfikacja trwa do 3 dni roboczych, a w tej chwili Twój przelew jest weryfikowany, ale najprawdopodobniej nie zostanie zaakceptowany przez to, że nie ma pełnego imienia na koncie, czyli teoretycznie mogłoby należeć do kogoś innego o takim nazwisku i imieniu na M 🙂 Dlatego poczekaj proszę na poprawę imienia na koncie i wtedy wykonaj przelew weryfilacyjny ponownie.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jeśli wysłałem taki formularz zmiany to muszę teraz czekać aż zostanie to rozpatrzone do poniedziałku?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:83593273 powinno to nastąpić szybciej, napisałam dodatkowo z prośbą o przyspieszenie weryfikacji. Otrzymasz od nas e-maila, gdy zmiana będzie wprowadzona.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję, teraz tylko wystarczy czekać

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dostałem odpowiedź dzisiaj, napisali że odrzucili mój formularz, zaznaczyłem tam błędne dane, jak teraz mam wypłacić 350zł które tam jest? Czy kupujący może prosić o zwrot lub czy mogę za te środki kupić coś od niego, aby pieniądze wróciły do niego?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:83593273 Zleciłeś już zwrot tych środków. Kupujący otrzyma pieniądze w ciągu kilku dni roboczych.
Moderatorka