Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Przelewem zrobiłem 1.01zł tak jak proszono i czekam drugi dzień na weryfikację, abym mógł wypłacić pieniądze za sprzedaż przedmiotu. Wiadomo ile bedę musiał jeszcze czekać?
@Client:83593273 3 dni robocze. Dane osobowe konta Allegro muszą być takie same, jak dane osobowe konta w banku.
@Client:83593273 Na Twoim koncie widzę dzisiejszą datę przy rozpoczętym procesie weryfikacji i informację, że operator czeka na wpłatę weryfikacyjną. Sprawdź proszę jakie informacje są dostępne w tej zakładce.
Możliwe że dlatego że nie miałem całego imienia wpisanego na Allegro to dłużej to trwa? W banku mam całe imię, tu zmieniłem i wysłałem formularz zmiany żeby było całe, a w zakładce pisze ze czekamy na Twój przelew, zrobiłem dwa nawet. @nat_not
@Client:83593273 weryfikacja trwa do 3 dni roboczych, a w tej chwili Twój przelew jest weryfikowany, ale najprawdopodobniej nie zostanie zaakceptowany przez to, że nie ma pełnego imienia na koncie, czyli teoretycznie mogłoby należeć do kogoś innego o takim nazwisku i imieniu na M 🙂 Dlatego poczekaj proszę na poprawę imienia na koncie i wtedy wykonaj przelew weryfilacyjny ponownie.
Jeśli wysłałem taki formularz zmiany to muszę teraz czekać aż zostanie to rozpatrzone do poniedziałku?
@Client:83593273 powinno to nastąpić szybciej, napisałam dodatkowo z prośbą o przyspieszenie weryfikacji. Otrzymasz od nas e-maila, gdy zmiana będzie wprowadzona.
Dziękuję, teraz tylko wystarczy czekać
Dostałem odpowiedź dzisiaj, napisali że odrzucili mój formularz, zaznaczyłem tam błędne dane, jak teraz mam wypłacić 350zł które tam jest? Czy kupujący może prosić o zwrot lub czy mogę za te środki kupić coś od niego, aby pieniądze wróciły do niego?
@Client:83593273 Zleciłeś już zwrot tych środków. Kupujący otrzyma pieniądze w ciągu kilku dni roboczych.