Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@kaliszaneczka-x Świetnie, to daj mi proszę znać, jak zakończy się ta weryfikacja (uprzedzam, że może ona trwać około 5 dni roboczych więc proszę Cię o cierpliwość)
Witaj,
w moim przypadku allegro odrzuciło revoluta.
Dane podałem konta zagranicznego, tak jak we wcześniejszym poście w tym wątku rozmowy.
"Twoje dane do wypłat zostały odrzucone. Jeśli przelałeś 1,01 zł na rachunek, całą kwotę zwrócimy na Twój rachunek bankowy."
@pogorzelski przelew został odrzucony, ponieważ został wykonany z polskiego numeru konta, a ono jest technicznym kontem banku, dlatego wypłaty nie mogą być na niego realizowane.
Numer konta Revolut musi, z którego zostanie wysłany przelew musi być taki sam jak numer konta podany w formularzu w zakładce Ustawienia wypłat.
Dlatego zleć proszę w aplikacji Revolut przelew w euro, jeśli przelew zostanie wysłany w złotówkach jako numer nadawcy będzie widoczny polski numer techniczny banku i weryfikacja zostanie odrzucona.
Cześć.
Mam Litewski nr. konta w Revolucie. Nie wiem ile już razy został odrzucona weryfikacja. Tygodniowo wysyłam z trzy razy i za każdym razem jest odrzucana . Nie mam już siły. Znalazłem w Google że nazwa Revolut LTD to jest oddział banku w Polsce. Litewski ma nazwę Revolut Bank ,UAB. Czy tu tkwi błąd w weryfikacji? Za każdym razem wysyłam 8zł z konta do weryfikacji i wraca spowrotem. Dziś zmieniłem nazwę i wysłałem weryfikację z nazwą banku Revolut Bank ,UAB. Już nie mam siły. Proszę o pomoc
Ten problem był już opisywany i z tego co pamiętam to powinieneś wysłać zamiast kwoty w złotych, kwotę w euro.
Wtedy powinno przejść weryfikację.
Żeby przeszło nie może być oddział Polski musi być Litewski.
Zrobiłem przelew i tak odrzuciło
Ale nr konta masz ten sam co na Allegro?
Witam ja właśnie też jestem na etapie weryfikacji konta z revolut, wysłałem przelew w euro i weryfikacja została odrzucona.
@zyga0381 Cześć. 🙂 Nie widzę w systemie Twojego przelewu. Prześlij nam proszę jego potwierdzenie przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb&subjectId=4e2473d5-2...
Witam, wysłałem wyciąg z tego konta.
Hej czy są jakieś ograniczenia co do konta Revolut? Jakiś limit wypłat? Co w przypadku gdy będę chciał wypłacić 10tys?
@DonBiznes hej 🙂 Nie ma ograniczeń
A czy są jakieś opłaty ze strony Revolut za przyjęcie takiego przelewu z Allegro? Czy to wtedy przychodzi w PLN czy w EUR ?
Witam
Mam ten sam problem co przedmówca minimalny przelew z Revolut w kwocie 5 został odrzucony przez Państwa system PAYU ponieważ nie zgadzała się kwota i dostałam lakonicznego maila o treści:
(beatadep), odrzuciliśmy Twoje dane do wypłat30 2022, 11:13 Każdy mail od Allegro zawiera Twoje Imię i Nazwisko*. |
|
Witam Panią . Od dłuższego czasu mam problem z wyplatą środków na ko to revolut . Próbowalem również Zen . Wysłałem Skany dowodu . Podpisałem formularz do przelewy 24 . Proszę o.pomoc . Co sie dzieję
@Bassilo aby weryfikacja zakończyła się pomyślnie przelew musi być wykonany z numeru konta podanego w formularzu w tej zakładce. W Twoim przypadku są to inne dane, dlatego wypłata nie jest możliwa. Przelew z Revolut musi wyjść z konta zagranicznego tutaj dzięki członkowi naszej społeczności 🤗 znajdziesz instrukcję jak to zrobić, aby przelew nie został zaksięgowany z polskiego numeru konta Revolut.