Witam.
Wprowadza Pani w błąd ludzi taki sposób dodania rachunku z Revoluta nie działa.
Ja tak zrobiłem i dostałem odpowiedź negatywna poniżej odpowiedź Allegro
Twoje dane do wypłat zostały odrzucone. Jeśli przelałeś 1,01 zł na rachunek, całą kwotę zwrócimy na Twój rachunek bankowy.
Dane, które otrzymaliśmy z banku, są niezgodne z danymi, które podałeś w formularzu aktywacji konta do wypłat. Środki możemy wypłacać:
Aby zmienić dane lub ustawienia wypłat, przejdź do zakładki Ustawienia wypłat i kliknij w przycisk Zmień dane.
@dorstyle Numer konta Revolut, z którego zostanie wysłany przelew musi być taki sam jak numer konta podany w formularzu w zakładce Ustawienia wypłat. Czy w Twoim przypadku tak właśnie było? Na pewno nie zrobiłeś przelewu z polskiego rachunku?
Tak wysłałem z polskiego rachunku, prościej w instrukcji należało napisać że przelew należy zrobić w EUR. Jako przelew zagraniczny.
Zrobiłem teraz jak radził ktoś poniżej w tym poście i wysłałem jako przelew zagraniczny w EUR. Napiszę jaki będzie skutek ale zbytnio nie wierzę w sukces. A może jest ktoś tutaj co dodał Revoluta do wypłat to niech napiszę swoję przeżycia
Pozdrawiam
Tak potwierdzam że można aktywować nr. Rachunku Revoluta ale tylko LT czyli ten numer Litewski. Ważne należy w Revoluci zrobić przelew zagraniczny w EUR 1.01 zwracając uwagę że musi być tylko euro a nie PLN . Ja właśnie tutaj się pomyliłem. Pozdrawiam