Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Bassilo aby weryfikacja zakończyła się pomyślnie przelew musi być wykonany z numeru konta podanego w formularzu w tej zakładce. W Twoim przypadku są to inne dane, dlatego wypłata nie jest możliwa. Przelew z Revolut musi wyjść z konta zagranicznego tutaj dzięki członkowi naszej społeczności 🤗 znajdziesz instrukcję jak to zrobić, aby przelew nie został zaksięgowany z polskiego numeru konta Revolut.
Witam.
Wprowadza Pani w błąd ludzi taki sposób dodania rachunku z Revoluta nie działa.
Ja tak zrobiłem i dostałem odpowiedź negatywna poniżej odpowiedź Allegro
Twoje dane do wypłat zostały odrzucone. Jeśli przelałeś 1,01 zł na rachunek, całą kwotę zwrócimy na Twój rachunek bankowy.
Dane, które otrzymaliśmy z banku, są niezgodne z danymi, które podałeś w formularzu aktywacji konta do wypłat. Środki możemy wypłacać:
Aby zmienić dane lub ustawienia wypłat, przejdź do zakładki Ustawienia wypłat i kliknij w przycisk Zmień dane.
@dorstyle Numer konta Revolut, z którego zostanie wysłany przelew musi być taki sam jak numer konta podany w formularzu w zakładce Ustawienia wypłat. Czy w Twoim przypadku tak właśnie było? Na pewno nie zrobiłeś przelewu z polskiego rachunku?
Tak wysłałem z polskiego rachunku, prościej w instrukcji należało napisać że przelew należy zrobić w EUR. Jako przelew zagraniczny.
Zrobiłem teraz jak radził ktoś poniżej w tym poście i wysłałem jako przelew zagraniczny w EUR. Napiszę jaki będzie skutek ale zbytnio nie wierzę w sukces. A może jest ktoś tutaj co dodał Revoluta do wypłat to niech napiszę swoję przeżycia
Pozdrawiam
Tak potwierdzam że można aktywować nr. Rachunku Revoluta ale tylko LT czyli ten numer Litewski. Ważne należy w Revoluci zrobić przelew zagraniczny w EUR 1.01 zwracając uwagę że musi być tylko euro a nie PLN . Ja właśnie tutaj się pomyliłem. Pozdrawiam
Dlaczego akurat EUR 1.01 a nie po prostu EUR 1 (jeden Euro)?
@Strefa_Terrarium Ze względów automatyzacyjnych. Jeśli przelejesz inną kwotę, to też będzie okej, ale istnieje ryzyko, że będziesz musiał nam ręcznie przesłać potwierdzenie zlecenia przelewu.
W takim razie macie błąd w serwisie. W danych do przelewu weryfikacyjnego wyraźnie widnieje kwota 1 EUR a nie kwota 1.01 EUR. Nie fajnie...
Gdyby ktoś trafił na ten wątek. Konto Revoluta (litewskie) aktywowane za pierwszym razem automatycznie w niecałe 24h. Wykonałem przelew międzynarodowy na 1 EUR z konta w EURO (trzeba utworzyć nowe obok tego w PLN) do Polski (dane z Allegro do aktywacji). Po wykonaniu przelewu można pobrać w apce potwierdzenie - jako nadawca powinno być Wasze imię i nazwisko oraz konto litewskie. Oczywiście do wypłat allegro też trzeba podać konto litewskie 🙂
A gdzie mam wysłać to potwierdzenie ? Zrobiłem przelew na 1 euro. W potwierdzeniu mam ze wyszło z konta LT. Przelew wrócił. Ale w zakładce wypłat mam nadal w weryfikacji.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, zmieniłem dane do wypłat z Mbanku na Revolut ( Litwa ) - Aby potwierdzić i aktywować konto PayU potrzebuje przelewu na 1,01 PLN ( nie wiem czy to jest aktualne czy chodzi o 1,01 EURO? ) oraz wpisania specjalnego tytułu przelewu - nie mam możliwości dodać tytułu przelewu bezpośrednio w aplikacji Revolut czy ktoś miał podobny przypadek?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Ok tak więc wysłałem 1,01 Euro z konta Revolut ( Litwa ) wraz z wymaganym tytułem przelewu, otrzymałem informacje że przelew został zaksięgowany - ile czasu potrzeba na weryfikację? Po rozłączeniu konta z Mbanku gdy będę chciał do niego wrócić z Revoluta to muszę przejść kolejną weryfikacje z Mbanku czy system pamięta poprzednie podłączone konto do wypłat?
@DjPierzak weryfikacja w przypadku PayU zajmuje do 3 dni roboczych. Jeśli będziesz chciał zmienić konto do wypłat, to konieczne będzie ponownie wykonanie przelewu weryfikacyjnego.
@DjPierzak wypłaty na twoje konto są aktywne.
Dzień dobry. Niestety za każdym razem odrzuca mi dodanie konta w revolut idzie przelew a mail przychodzi że się nie da. Konto zarówno allegro jak i revolut jest moje. Czy mogę prosić o pomoc ?
Ale robisz z GB albo LT.
@Piotrek-ant Konsultuję Twoje zgłoszenie z zespołem, zajmującym się tym obszarem. Jak tylko czegoś się dowiem, wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
@Piotrek-ant Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Posiadasz konto prywatne, a wypłaty w CZK są tylko dla kont firmowych.
ale ja nie mam żadnych Koron Czeskich chciałem dopiąć revolut do wypłat środków.