anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak aktywować wypłatę na konto Revolut?

Lolino
#9 Pomysłodawca#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Czy udało się wam  kiedyś w "Ustawienia wypłat" podpiąć konto revolut ? Czy to możliwe  ?
Jeśli tak, jak ?

oznacz moderatorów
112 ODPOWIEDZI 112

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@SuperMarioWorld na koncie z którego piszesz nie ma środków do wypłaty na saldzie Przelewy24. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SuperMarioWorld
#7 Wielbiciel#

Zostały wypłacone wszystkie razem 4 dni temu. Część z PayU doszła na Revoluta już wcześniej, ale tych pieniędzy wysłanych przez przelewy 24 nadal nie ma

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@SuperMarioWorld w takim razie, napisz proszę do nas za pomocą tego formularza, Doradca skonsultuje tę sprawę z operatorem płatności. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SuperMarioWorld
#7 Wielbiciel#

Dziękuję 

oznacz moderatorów

stefan-sts
#7 Wielbiciel#

Wysłałem potwierdzenie przelewu do PayU, do weryfikacji przez formularz, proszę o pomoc.

Wysyłałem 3 razy przelew weryfikacyjny i nie udało się podłączyć wypłat.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@stefan-sts Wczoraj nasz doradca napisał do Ciebie o godzinie 23:25. Proszę, udziel odpowiedzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

jacks7
#2 Obserwator#

Dzień dobry. Mimo tego, że przelew został zrobiony z rachunku Euro o numerze zaczynającym się od LT to przelew został zrobiony z rachunku polskiego czyli technicznego. Z odpowiedzi na pytanie dlaczego został zmieniony rachunek wynika, ze dzieje się to automatycznie i nie ma na to wpływu. W takim razie jak zrobić weryfikację?Zrzut ekranu 2024-03-17 o 10.37.10.png

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@jacks7 Dane z przelewu z rachunku technicznego nie zostaną zweryfikowane prawidłowo. Jeden z naszych kolegów na Gadane opisywał, jak prawidłowo zlecić przelew: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/jak-aktywowa%C4%87-wyp%C5%82at%C... 

oznacz moderatorów

jacks7
#2 Obserwator#

Dziękuje. O to chodziło. Wg tej instrukcji można zrobić przelew w euro z rachunku LT.

oznacz moderatorów

Martysia2222
#7 Wielbiciel#

Do tej pory miałam wypłaty na polski bank, ale jestem zmuszona zmienić konto do wypłat na Revoluta. Czy mógłby mi ktoś objaśnić krok po kroku jak tej weryfikacji dokonać? I jaka kwotę przelewu zrobić jeśli kwota minimalna na revolucie to 5zł? 

Adres mojego banku to

Revolut Bank UAB 

Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania

oznacz moderatorów

Martysia2222
#7 Wielbiciel#

Tylko na revolucie minimalna kwota przelewu to 5zł, i chodzi mi konkretnie w jakiej walucie zrobić im ten przelew oraz w jakiej kwocie. Posiadam konto zagraniczne w Euro które założyłam specjalnie do weryfikacji z allegro, gdyż ostatnio gdzieś na stronie wypłat wyczytałam,że przelew trzeba zrobić w Euro.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Martysia2222 żeby zweryfikować rachunek revolut, zleć proszę przelew w kwocie 1 euro. Jeżeli chciałabyś się dowiedzieć więcej na temat weryfikacji rachunku z konta Revolut, to tutaj o tym przeczytasz. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów