Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@SuperMarioWorld na koncie z którego piszesz nie ma środków do wypłaty na saldzie Przelewy24.
Zostały wypłacone wszystkie razem 4 dni temu. Część z PayU doszła na Revoluta już wcześniej, ale tych pieniędzy wysłanych przez przelewy 24 nadal nie ma
@SuperMarioWorld w takim razie, napisz proszę do nas za pomocą tego formularza, Doradca skonsultuje tę sprawę z operatorem płatności.
Dziękuję
Wysłałem potwierdzenie przelewu do PayU, do weryfikacji przez formularz, proszę o pomoc.
Wysyłałem 3 razy przelew weryfikacyjny i nie udało się podłączyć wypłat.
@stefan-sts Wczoraj nasz doradca napisał do Ciebie o godzinie 23:25. Proszę, udziel odpowiedzi.
Dzień dobry. Mimo tego, że przelew został zrobiony z rachunku Euro o numerze zaczynającym się od LT to przelew został zrobiony z rachunku polskiego czyli technicznego. Z odpowiedzi na pytanie dlaczego został zmieniony rachunek wynika, ze dzieje się to automatycznie i nie ma na to wpływu. W takim razie jak zrobić weryfikację?
@jacks7 Dane z przelewu z rachunku technicznego nie zostaną zweryfikowane prawidłowo. Jeden z naszych kolegów na Gadane opisywał, jak prawidłowo zlecić przelew: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/jak-aktywowa%C4%87-wyp%C5%82at%C...
Dziękuje. O to chodziło. Wg tej instrukcji można zrobić przelew w euro z rachunku LT.
Do tej pory miałam wypłaty na polski bank, ale jestem zmuszona zmienić konto do wypłat na Revoluta. Czy mógłby mi ktoś objaśnić krok po kroku jak tej weryfikacji dokonać? I jaka kwotę przelewu zrobić jeśli kwota minimalna na revolucie to 5zł?
Adres mojego banku to
Revolut Bank UAB
Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania
Tylko na revolucie minimalna kwota przelewu to 5zł, i chodzi mi konkretnie w jakiej walucie zrobić im ten przelew oraz w jakiej kwocie. Posiadam konto zagraniczne w Euro które założyłam specjalnie do weryfikacji z allegro, gdyż ostatnio gdzieś na stronie wypłat wyczytałam,że przelew trzeba zrobić w Euro.
@Martysia2222 żeby zweryfikować rachunek revolut, zleć proszę przelew w kwocie 1 euro. Jeżeli chciałabyś się dowiedzieć więcej na temat weryfikacji rachunku z konta Revolut, to tutaj o tym przeczytasz. 😊