anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak długo czeka się na aktywowanie wypłat?

Client:45249833
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

Piszę z takim pytaniem, próbuje aktywować konto do wypłat. Wszystkie dane się zgadzają, wpłaciłam 1.01zł, które od razu zostało mi zwrócone. Po 2 dniach aktywowane zostały przelewy24 ale PayU nadal Piszę w trakie" weryfikacji". Jak długo trzeba czekać? Czy coś źle zrobiłam lub powinnam zadzwonić do allegro?

Z góry dziękuje 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:45249833 Aktywacja PayU trwa 3 dni robocze, Przelewy24 - 5 dni roboczych.

Jeśli wszystkie dane się zgadzają i wysłałaś odpowiednie dokumenty do Przelwy24, nigdzie nie musisz nic zgłaszać, poczekaj. Jeśli minie 5 dni roboczych i wypłaty nie będą aktywne, pisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45249833 na Allegro jest dwóch operatorów: PayU i Przelewy24. Wykonałaś przelew do P24, a pieniądze są na saldzie PayU. W zakładce Ustawienia wypłat w miejscu poświęconym operatorowi PayU kliknij proszę "przejdź do banku" - zostaniesz przekierowana do strony z danymi do przelewu 1,01.
la_nika_1-1625754494695.png
Weryfikacja trwa zazwyczaj 1-2 dni robocze. O jej przebiegu poinformujemy Cię e-mailowo 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

la_nika czy mogę ten przelew wykonać online? Ponieważ po kliknięciu w link przekierowuje mnie do tradycyjnego przelewu.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:45249833 Przecież zawsze można było robić to szybkim przelewem, zobacz dokładnie.😁

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

lew433 No właśnie dziwne, bo po kliknięciu przejdź do banku klikam zapłac i od razu druk przelewu stacjonarnego.😅 Próbowałam kilka razy i to samo

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Tak , racja. Jednak mi ta opcja nie działa. Probowałam na różnych urządzeniach i jedynie przekierowuje mnie do przelewu tradycyjnego.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@milka1234567890, spróbuj, proszę, wyczyścić pamięć podręczną oraz pliki cookies (najszybciej zrobisz to kombinacją klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE). 🙂

Maja
   Moderatorka