Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jak długo trwa weryfikacja firmy, bo już czekam kilka dni a dalej nie mam odpowiedzi, bardzo proszę o w miarę szybką weryfikację , pozdrawiam😉
Jeśli wszystkie dane są zgodne to do 5 dni roboczych weryfikacja powinna się zakończyć .
3dni mówi allegro ale bywa różnie: @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Zos-Pol od kilku dni do wieczności, z tego co tutaj czasami widzę, są tacy którym nigdy się to nie udaje.
Mam nadzieję, że u mnie tak się nie zdarzy
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mogę prosić o sprawdzenie mojego konta, które jest w trakcie weryfikacji od kilku dni ? Zrobiłam dwa przelewy weryfikacyjne, wysłałam zdj dowodu i w dalszym ciągu mam informacje w trakcie weryfikacji. Może nie dotarł przelew?
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy ktos może mi pomóc?
@Zos-Pol Konsultuję Twoją sprawę z odpowiednim zespołem i kiedy otrzymam odpowiedź, to dam Ci znać.
Dziękuję bardzo, w takim razie czekam na informację
ko_alka czy coś już wiadomo?
@Zos-Pol Niestety jeszcze nie otrzymałyśmy wieści w Twojej sprawie, ale gdy tylko tak się stanie, wrócimy do Ciebie ze szczegółami.
@_HolaOla_ dobrze w takim razie czekam cierpliwie🙃
Dzień dobry, dalej nie ma odpowiedzi w mojej sprawie ? Pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mam jeszcze jedno pytanie w sprawie weryfikacji mojego konta, nie mam również zweryfikowanych przelewów czy mogę prosić o przyspieszenie weryfikacji?
@Zos-Pol Twoje konto jest już aktywne i zweryfikowane, wypłaty od operatora PayU są aktywne, a wypłaty od Przelewy24 są jeszcze w trakcie weryfikacji.
Super dziękuję bardzo za pomoc. Czy coś mam jeszcze zrobić żeby wypłaty od przelewy 24 były zweryfikowane ?
@Zos-Pol jeśli przesłałaś wszystkie dokumenty i przelew to pozostaje czekać 🙂
W przypadku tego operatora weryfikacja może zająć do 5 dni roboczych.
czekam już od tygodnia i weryfikacji nadal nie ma. ciągle jakiś inny problem, teraz mam potwierdzić że nie mam stanowiska politycznego :D, po 3 dniach nadal im mało i mam podpisać to jeszcze raz i datę dać na każdej stronie. jaja sobie robicie ???
@CERAMTRANS2 tak jak poinformował Cię już nasz doradca w korespondencji mailowej weryfikacja konta do wypłat jest prowadzona przez operatora płatności i każda prośba o uzupełnienie wniosku jest weryfikowana w Twoim przypadku przez PayU, a nie przez nas.