Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kod udało mi się dodać, a już konta mi nie chcę dodać, a inni mają. Nie wiem jak dodać konto.
@riwana007 Zgodnie z komunikatem, który widzisz, towar znajduje się na liście zakazanych na Allegro. Nie wystawisz tego produktu.
Udało mi się wystawić jest wiele ofert takich to one są nielegalne? Mam je usunąć ja mam 2 takie oferty na głównym allegro i więcej na lokalnie.
@riwana007 Informacje jakich gier i subskrypcji do gier nie możesz wystawiać znajdziesz tutaj. Jeśli Twoje oferty naruszają ustalone zasady, usuń je.
Sprawdziłem to według regulaminu mogę i dlatego jest pełno podobnych ofert a u mnie jest najtaniej i pewnie. Dziękuję za odpowiedź.
@riwana007 ja bym się bał tu wystawić dobre konto do wota za parę tysi bo ci potem cwaniak zgłosi reklamację wciągu 2 lat i odzyska całóść kasy z protect plus udokumentowanie przekazania konta plus koniecznie wyłączenie rękojmi w opisie jako osoba prywatna. Odpowiadasz nawet jak bana w wot dostanie za np bluzgi to ci zarzuco ze masz kasę oddać bo nie ma dostępu do konta i ciebie z protect obciążą
Nie pomyślałem o tym, niby reklamacji nie mam, ale jest te protect dziękuję za dobrą radę kończę z tymi czołgami bo to z tymi cwaniakami nigdy nie wiadomo co im w głowie siedzi.
@az1rael Dzięki! 👍 Skonsultowałem to jeszcze i tak nie ma sensu najmniejszego sprzedawać konta internetowe. Może być potem taki cwaniak co będzie żądał zwrotu z protect.
Chcesz sprzedawać to czego nie wolno.