anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać ofertę gry czołgów?

MAMY ROZWIĄZANIE!
riwana007
#8 Zapaleniec#

Zrzut ekranu 2024-12-29 165058.pngZrzut ekranu 2024-12-29 165118.pngZrzut ekranu 2024-12-29 165140.png

Kod udało mi się dodać, a już konta mi nie chcę dodać, a inni mają. Nie wiem jak dodać konto.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@riwana007 Zgodnie z komunikatem, który widzisz, towar znajduje się na liście zakazanych na Allegro. Nie wystawisz tego produktu. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
riwana007
#8 Zapaleniec#

Zrzut ekranu 2024-12-29 210041.png

Udało mi się wystawić jest wiele ofert takich to one są nielegalne? Mam je usunąć ja mam 2 takie oferty na głównym allegro i więcej na lokalnie.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@riwana007 Informacje jakich gier i subskrypcji do gier nie możesz wystawiać znajdziesz tutaj. Jeśli Twoje oferty naruszają ustalone zasady, usuń je.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
riwana007
#8 Zapaleniec#

Sprawdziłem to według regulaminu mogę i dlatego jest pełno podobnych ofert a u mnie jest najtaniej i pewnie. Dziękuję za odpowiedź.Screenshot_20241230-103613.png

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@riwana007 ja bym się bał tu wystawić dobre konto do wota za parę tysi bo ci potem cwaniak zgłosi reklamację wciągu 2 lat i odzyska całóść kasy z protect plus udokumentowanie przekazania konta plus koniecznie wyłączenie rękojmi w opisie jako osoba prywatna. Odpowiadasz nawet jak bana w wot dostanie za np bluzgi to ci zarzuco ze masz kasę oddać bo nie ma dostępu do konta i ciebie z protect obciążą

oznacz moderatorów
riwana007
#8 Zapaleniec#

Nie pomyślałem o tym, niby reklamacji nie mam, ale jest te protect  dziękuję za dobrą radę kończę z tymi czołgami bo to z tymi cwaniakami nigdy nie wiadomo co im w głowie siedzi.

oznacz moderatorów
riwana007
#8 Zapaleniec#

@az1rael Dzięki! 👍 Skonsultowałem to jeszcze i tak nie ma sensu najmniejszego sprzedawać konta internetowe. Może być potem taki cwaniak co będzie żądał zwrotu z protect.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Chcesz sprzedawać to czego nie wolno.

oznacz moderatorów