Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient chce zakupić produkt przez raty Allegro jak je dodać ?
@kamex_sk nie masz możliwości dodania rat do swojej konkretnej oferty. Możesz sprzedawać na raty w większości kategorii na Allegro. Wystarczy, że w swoich ofertach udostępnisz płatność z góry przez Allegro Finanse.
Kupujący może wnioskować o raty na zakupy w Twoich ofertach, jeśli wartość przedmiotów wraz z kosztami przesyłki mieści się w przedziale od 1 000 zł do 20 000 zł. Gdy bank przyzna kupującemu kredyt, środki zostaną od razu i w całości przekazane na Twoje Allegro Finanse.
W tym artykule znajdziesz więcej informacji na ten temat.
"Wystarczy, że w swoich ofertach udostępnisz płatność z góry przez Allegro Finanse" - jak to dokładnie zrobić ?
@kamex_sk aktywując usługę PayU i Przelewy24 w tej zakładce. Ty już spełniasz ten warunek i w Twoich ofertach można wybrać płatność ratalną.
Dzięki la_nika 😉
Czy mogę prosić o aktywny link do zakładki? Nie wiem gdzie aktywować usługę PayU i Przelewy24.
Witam,
Proszę o sprawdzenie, czego brakuje u mnie aby wystawić przedmiot z płatnością ratalną.
Z góry dziękuję.
@koziolk Weryfikuję sprawę 😉
Proszę o sprawdzenie teraz
Czy są dostępne raty 0% dla mojego przedmiotu ?
@koziolk Ale jakiego przedmiotu? Jakiej oferty? Na Allegro Lokalnie jest to niemożliwe.
Szanowna Moderatorko,
Na Allegro Lokalnie już dawno nie ma tego ogłoszenia. Dodałem jako normalną sprzedaż. Raty automatycznie się pojawiły, ale nie ma rat 0% - stąd moje pytanie.
@koziolk To wyślij proszę link do oferty lub jej numer 😉
Rozumiem, dziękuję za odp.
PS. Jak dla mnie to dyskryminacja.