Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś zostało utworzone konto charytatywni dla mojego synka. Chciałabym umieścić aukcje. Mam wykupiony Smart,ale korzystałam z niego tylko jako kupująca. Czy mogę zaznaczyć taką opcję jako sprzedająca? Nie wiem jak to działa w tą stronę.
@stylowo-ja oznaczenie oferty smart musi spełniać warunki : Co zrobić, aby moje oferty były oznaczone ikoną Allegro Smart!
@stylowo-ja Nie możesz. Aby aukcja miała opcję Smart, musisz spełnić szereg warunków; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/co-zrobic-aby-moje-oferty-by...
@stylowo-ja Wystawiaj normalnie bez smarta a koszt wysyłki ustaw taki jaki oferuje przewoźnik lub jaki sama będziesz uważać za słuszny.Sam tak wystawiam aukcje charytatywne na różne osoby i jeśli chcesz to podaj dane to sam coś dla niego wystawię.
Witam. Wystawiłam 4 aukcje,ale przyznam szczerze że już kilka lat nie wystawiałam nic na allegro. Jest dużo nowych opcji, których jeszcze nie ogarniam. Nie wiem np.ile w opcjach wysyłki Allegro zaznaczyć sztuk? 1 czy więcej? Zaznaczyłam 1. Nie chcę złamać jakiś zasad. Jak potem wydrukować kod do takiej wysyłki? Jest jakiś specjalny formularz? Wieki tego nie robiłam. Proszę o cenne rady.
Licytacja jest na jedną sztukę czyli dobrze.
tylko zweryfikuj ceny za przesyłkę żeby nie okazało się że nadawanie Cię więcej będzie kosztowało.