anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę wystawić jedną rzecz w dwóch kategoriach ?

Client:123944542
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

A pasuje do różnych kategorii?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak pasuje oczywiście mam np. Kurkę softshell która może być w odzież kurtki  i w turystyka kurtki 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123944542 Niektóre kategorie są połączone ze sobą w zbiór kategorii podobnych. Proszę, wskaż pełne ścieżki kategorii. Sprawdzę to. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jak mam sport i turystyka - turystyka - odzież- polary a druga gategoria gdzie też pasuje to moda - odzież obuwie dodatki- odzież męska- bluzy. I chciałabym mieć jedną bluzę w tych 2 kategoriach można tak zrobić? 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123944542 Wskazane kategorie należą do jednej grupy kategorii, zatem możesz wystawić dwie oferty tego samego produktu we wskazanych kategoriach. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A jak to zrobić ? Dwa razy wystawić jedną ofertę i czy odrazu mogę zapisać w dwóch kategoriach? 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Client:123944542 Nie da się na Allegro wystawić tej samej oferty w dwóch kategoriach - mimo że na większości normalnych serwisów taka opcja jest dostępna "od zawsze". Prosiliśmy tutaj o to od jakichś 20 lat, ale chyba już wszyscy o tym zapomnieli. 

Moderatorka @w_kiwi napisała wyraźnie: "możesz wystawić dwie oferty tego samego produktu we wskazanych kategoriach" 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów