Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam 
Uruchomiliśmy Allegro dla drugiej firmy. W jaki sposób możemy pobrać wybrane oferty z dostępnych ofert pierwszej firmy aby szybko je zaimportować teraz dla drugiej firmy. Potrzebujemy oczywiście pliku CSV bo takiego wymagacie. 
@WarsztatNadrukow wejdź do sales center i w zakładce Asortyment - Mój asortyment na samym dole strony znajdziesz przycisk "pobierz plik z ofertami".
@_HolaOla_ 
Właśnie jak tak robię to mimo iż mam zaznaczone kilka ofert to pobierają się wszystkie jakie mamy wystawione i do tego plik zapisuje się w formacie XLSM a nie CSV jaki wymagacie później przy imporcie na drugie konto. 
@WarsztatNadrukow gdy wybierzesz tę opcję w menu możesz odfiltrować oferty, które chcesz pobrać. Sam plik z XLSM na CSV zmienisz z poziomu Excela, otwórz go, a następnie przejdź do Plik>Zapisz jako.
Jak widać na załączonym screenie ...mimo iż mam zaznaczonych tylko 6 konkretnych ofert pobrać chce mi ich ponad tysiąc... i nie mam tutaj żadnej opcji "wyboru konkretnej oferty".
@WarsztatNadrukow Tutaj nie będziesz miał takiej możliwości. Możesz dodatkowo zaznaczyć jeszcze, z jakiej dokładnie kategorii mają być oferty.
@N_Nitka28 
A gdzie będę mieć możliwość pobrania dokładnie tych ofert które chce przenieść na drugie konto? Bo dokładnie to mnie interesuje, a nie pobranie całości.  
@WarsztatNadrukow w arkuszu kalkulacyjnym wykasuj zbędne wiersze a pozostaw te , które chcesz wystawić na nowym koncie.