anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak pobrać plik z konkretnymi ofertami i zapisać je w formacie CSV

WarsztatNadrukow
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam 

Uruchomiliśmy Allegro dla drugiej firmy. W jaki sposób możemy pobrać wybrane oferty z dostępnych ofert pierwszej firmy aby szybko je zaimportować teraz dla drugiej firmy. Potrzebujemy oczywiście pliku CSV bo takiego wymagacie. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@WarsztatNadrukow wejdź do sales center i w zakładce Asortyment - Mój asortyment na samym dole strony znajdziesz przycisk "pobierz plik z ofertami". 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WarsztatNadrukow
#7 Wielbiciel

@_HolaOla_ 
Właśnie jak tak robię to mimo iż mam zaznaczone kilka ofert to pobierają się wszystkie jakie mamy wystawione i do tego plik zapisuje się w formacie XLSM a nie CSV jaki wymagacie później przy imporcie na drugie konto. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@WarsztatNadrukow gdy wybierzesz tę opcję w menu możesz odfiltrować oferty, które chcesz pobrać. Sam plik z XLSM na CSV zmienisz z poziomu Excela, otwórz go, a następnie przejdź do Plik>Zapisz jako. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WarsztatNadruku
#11 Animator

@_HolaOla_ Zrzut ekranu 2025-11-3 o 16.42.22.png

Jak widać na załączonym screenie ...mimo iż mam zaznaczonych tylko 6 konkretnych ofert pobrać chce mi ich ponad tysiąc... i nie mam tutaj żadnej opcji "wyboru konkretnej oferty".

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@WarsztatNadrukow Tutaj nie będziesz miał takiej możliwości. Możesz dodatkowo zaznaczyć jeszcze, z jakiej dokładnie kategorii mają być oferty. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WarsztatNadrukow
#7 Wielbiciel

@N_Nitka28 
A gdzie będę mieć możliwość pobrania dokładnie tych ofert które chce przenieść na drugie konto? Bo dokładnie to mnie interesuje, a nie pobranie całości.  

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@WarsztatNadrukow w arkuszu kalkulacyjnym wykasuj zbędne wiersze a pozostaw te , które chcesz wystawić na nowym koncie. 

oznacz moderatorów