anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak prawidłowo wypełnić formularz przelewy24 ?

sweetblack83
#1 Nowicjusz#

Witam,

Wypełniałem formularz przelewy24 na kilka już możliwych sposobów i za każdym razem przychodziła odpowiedź iż zostało coś źle wypełnione. Najgorsze jest to że nie odpisują z allegro co jest źle tylko ogólna informacja o błędzie. Jest już mocno sfrustrowany bo zablokowane mam już prawie 2 tysiące złotych które nie mogę w żaden sposób wypłacić...................

bardzo dziękuje za pomoc

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@sweetblack83 Najprawdopodobniej przyczyną jest to, że wykonujesz przelew z rachunku firmowego, a Twoja działalność jest zawieszona. W tej sytuacji dane do wypłat nie zostaną zaakceptowane.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sweetblack83
#1 Nowicjusz#

no właśnie od samego początku mam podane konto prywatne i sam nie wiem ktore oświadczenie mam wypełnić czy tylko dane osobowe czy całe oswiadczenie z danymi firmy, nim regon itp ........... ?????????

oznacz moderatorów

sweetblack83
#1 Nowicjusz#

nie da sie dowiedziec wprost od aminów allegro co jest źle, co konktrenie mam poprawic ? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@sweetblack83 Konto, z którego piszesz, jest zarejestrowane na dane firmowe. Przelew weryfikacyjny i wszystkie dane na rachunku muszą być zgodne z danymi z ustawień konta Allegro. Więc jeszcze raz podkreślam, że problemem jest informacja, że zawiesiłeś działalność, czyli to, że firma oficjalnie nie funkcjonuje. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów