Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, mam takie pytanie. Mam wystawione aukcje, które automatycznie wznawiają się z niesprzedanymi przedmiotami. Przy ich wystawianiu skorzystałem z promocji wyróżnienia za 0 zł na 10 dni. Czy po promocyjnym, darmowym okresie wyróżnienia, Allegro wystawi automatycznie te aukcje z wyróżnieniem i naliczy mi już opłatę za przedłużenie oferty na następny okres, czy aukcje wznowią się bez wyróżnienia? Jest troczę tych aukcji i nie chciałbym zapłacić nagle kilkuset złotych.
Z góry dziękuję za informację
@AGDdlawszystkich Kiedy skonczy sie pakiet darmowych wyróżnien aukcje wznowią sie z płatnym wyróżnieniem. Musisz pilnować (także godziny wystawienia) i wyróżnienie wylączyc ręcznie.
Super, dzięki bardzo za info!
Dobry wieczór,w jaki sposób wyróznienia w Allegro Lokalnie wyłonczyć chociaż by nawet jeden dzień lub jedną godzine przed końcem ważności 30 dniowego pakietu wyróżnienia w allegro.pl lub Allegro Lokalnie?
@kamilpownuk91 Sprawdź proszę czy po przejściu do Moje aktywne ogłoszenia masz możliwość wyłączenia opcji wyróżnienia, którą wcześniej wybrałeś.