anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyróżnienie

MAMY ROZWIĄZANIE!
AGDdlawszystkich
#7 Wielbiciel#

Cześć, mam takie pytanie. Mam wystawione aukcje, które automatycznie wznawiają się z niesprzedanymi przedmiotami. Przy ich wystawianiu skorzystałem z promocji wyróżnienia za 0 zł na 10 dni. Czy po promocyjnym, darmowym okresie wyróżnienia, Allegro wystawi automatycznie te aukcje z wyróżnieniem i naliczy mi już opłatę za przedłużenie oferty na następny okres, czy aukcje wznowią się bez wyróżnienia? Jest troczę tych aukcji i nie chciałbym zapłacić nagle kilkuset złotych.

Z góry dziękuję za informację

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
_Likos_
#21 Demiurg#

@AGDdlawszystkich  Kiedy skonczy sie pakiet darmowych wyróżnien aukcje wznowią sie z płatnym wyróżnieniem.  Musisz pilnować (także godziny wystawienia)  i wyróżnienie wylączyc ręcznie. 

oznacz moderatorów
AGDdlawszystkich
#7 Wielbiciel#

Super, dzięki bardzo za info!

oznacz moderatorów
kamilpownuk91
#8 Zapaleniec#

Dobry wieczór,w jaki sposób wyróznienia w Allegro Lokalnie wyłonczyć chociaż by  nawet jeden dzień lub jedną godzine przed końcem ważności 30 dniowego pakietu wyróżnienia w allegro.pl lub Allegro Lokalnie?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kamilpownuk91 Sprawdź proszę czy po przejściu do Moje aktywne ogłoszenia masz możliwość wyłączenia opcji wyróżnienia, którą wcześniej wybrałeś.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów