Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
System sam wstawił moje ogłoszenie - smartfon- na allegro lokalnie. Czy można to ogłoszenie przenieść na normalne allegro ? Jeżeli nie to co konkretnie należy wykonać aby to ogłoszenie znalazło się na "normalnym" allegro. Proszę o pomoc i konkretne rozwiązania. Może ktoś już próbował to zrobić
Włączę się z powrotem do dyskusji. Właśnie o to mi chodziło. Ludzie, firmy, stale handlujące nie widzą już tych utrudnień, niejasności, poukrywanych opcji. Ja wystawiając teraz telefon nie wiem do tej pory jak zrobić aby moje ogłoszenie posiadało konkretne opcje. Nie wiem ile AL zażąda na końcu za wystawienie. A powinno to być oczywiste i przejrzyste.
@keramp54 Zacznij od tego że wystawiając zaznaczasz najpierw taki tekst że akceptujesz regulamin. Wiem że czytanie regulaminu to długie i nudne ale już cennik to wypadałoby przeczytać.
To samo dotyczy również mądrej pani która handluje pianinami, wytyka mi że ja akurat nie mam doswiadczenia, ale sama jest zdziwiona ze są jakieś opłaty i porównuje te opłaty do złodziejstwa kieszonkowego.
Traktowanie ludzi z góry nie jest objawem kultury. Cennik sprawdzałem przed wystawieniem. W tej dyskusji moim zdaniem nie o to chodzi. Jeżeli ktoś oferuje usługi za które pobiera opłaty to powinien traktować wszystkich klientów w ten sam sposób.
@keramp54 No to pomyliły nam się role. Chciałem Ci pomóc, doradzić, ale skoro wiesz lepiej to problem rozwiązany.
Dobranoc, dobrego samopoczucia życzę.
Z tym samopoczuciem to różnie bywa. Ale dzięki za pomoc. Na pewno przy następnym wystawianiu na allegro będę bardziej "naumiany". Dobranoc
@br. czytanie ze zrozumieniem nie jest akurat u niektórych ludzi normą, więc nie mamy o czym dyskutować.
@keramp54 niestety masz rację, jest to mocno zagmatwane, na człowieka jak ja czy Ty którzy sprzedają coś okazjonalnie, przygotowane są niespodzianki,
Potem ślepy bo nie studiował obszernego i mocno zawiłego regulaminu przy wystawianiu i nie wcisną maleńkiego nic nie mówiącego napisu "dotychczasowy formularz", a zamiast niego wcisną wielki przycisk "Wystaw jako Kup Teraz" i się dziwi olbrzymią opłatą 😂
@keramp54 No przecież dostałeś już odpowiedź - nie czytasz wszystkich postów we własnym wątku?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄