Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak radzicie sobie z klientem który podbił aukcję, wygrał ją a później nie zapłącił za towar? da się taką osobę zablokować?
Jak się powtarza zgłaszasz do Allegro, mogą go zablokować.
a ja sam nie mogę w jakiś sposób wyeliminować takiego klienta?
Na zwykłym możesz dodać do MNK: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/moi-nieaktywni-kupujacy a na AL nie.
Niestety też miałem z tym problem wielokrotnie. Allegro wyzerowało całą listę MNK i **piiip** zbita, nie potrafię zrozumieć tego posunięcia ale Allegro często wprowadza niezrozumiałe i wręcz głupie rozwiązania. A jest bardzo prosty sposób rozwiązania tego problemu:
1. blokada możliwości brania udziału w aukcjach w ciągu miesiąca od założenia konta
2. po pierwszym wygraniu aukcji i nie zapłaceniu blokada możliwości brania w aukcjach na jeden miesiąc.
3. po drugim wygraniu aukcji i nie zapłaceniu blokada możliwości brania w kolejnych aukcjach na dwa miesiące.
itd.
Oczywiście taka osoba może kupować poprzez kup teraz - blokada jest TYLKO w aukcjach. I w ten prosty sposób można by odsiać **piiip**ów którzy zrobili sobie sport z psucia ludziom aukcji. Ale to musiałoby być wprowadzone odgórnie. Każdy by na tym wygrał.