Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry ,mam problem z rozpoznaniem wpłat na konto bankowe z dpd smart pobranie ,tak to wygląda wysyłam paczkę allegro dpd smart pobranie ,po dostarczeniu paczki dostaję pieniądze od Allegro na konto bankowe lecz widzę tylko kwotę i ten tytuł :
Wysylam z Allegro - zwrot za przesylki pobraniowe MerchantID 75422127
w tym wypadku jest to kwota 162,98 zł jest ona sumą za przynajmniej dwie paczki ,
nie ma do niej przypisanej nazwiska lub numeru po którym mógłbym dojść za jaką paczkę są te pieniądze ,nr na końcu 75422127 jest taki sam do każdego przelewu i prowadzi do nikąd ,czy ktoś ze społeczności ma podobny problem i jak można go rozwiązać ,na ta chwilę nie mogę kontrolować wpłat za paczki ,pozdrawiam
@abaczesci Napisz przez ten formularz, żeby uzyskać zestawienie przesyłek.
Co jest powodem żeby w tytułem wpłaty nie wskoczył nick allegro lub nr przesyłki tak jak u innych przewoźników .Generuje to problem weryfikacji uznań oraz stratę czasu na formularze i inne nikomu niepotrzebne działania . Powinno się to jak najszybciej naprawić
@AleGarage wypłaty za przesyłki pobraniowe są przekazywane przez przewoźnika i jest to jedne przelew, w którym są wpłaty za pobraniem od różnych kupujących, najprawdopodobniej dlatego nie wskakuje tam nick Allegro czy numer przesyłki.