anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak rozpoznać wpłatę na konto z dpd smart pobranie

abaczesci
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry ,mam problem z rozpoznaniem wpłat na konto bankowe z dpd smart pobranie ,tak to wygląda wysyłam paczkę allegro dpd smart pobranie ,po dostarczeniu paczki  dostaję pieniądze od Allegro na konto bankowe lecz widzę tylko kwotę i ten tytuł :

Wysylam z Allegro - zwrot za przesylki pobraniowe MerchantID 75422127

w tym wypadku jest to kwota 162,98 zł jest ona sumą za przynajmniej dwie paczki ,

nie ma do niej przypisanej nazwiska lub numeru po którym mógłbym dojść za jaką paczkę są te pieniądze ,nr na końcu 75422127 jest taki sam do każdego przelewu i prowadzi do nikąd ,czy ktoś ze społeczności ma podobny problem i jak można go rozwiązać ,na ta chwilę nie mogę kontrolować wpłat za paczki ,pozdrawiam

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@abaczesci Napisz przez ten formularz, żeby uzyskać zestawienie przesyłek. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AleGarage
#7 Wielbiciel#

Co jest powodem żeby w tytułem wpłaty nie wskoczył nick allegro lub nr przesyłki tak jak u innych przewoźników .Generuje to problem weryfikacji uznań oraz stratę czasu na formularze i inne nikomu niepotrzebne  działania . Powinno się to jak najszybciej naprawić

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AleGarage wypłaty za przesyłki pobraniowe są przekazywane przez przewoźnika i jest to jedne przelew, w którym są wpłaty za pobraniem od różnych kupujących, najprawdopodobniej dlatego nie wskakuje tam nick Allegro czy numer przesyłki. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów