anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak stworzyć dwa różnie nazywające się sklepy , których właścicielem jest jedna firma .

GO4US
#7 Wielbiciel#

Chciałabym mieć dwa odrębne "sklepy" na Allegro należące do jednej firmy . Sprzedaje kompletnie różny asortyment . Kosmetyki i pasmanteria .

Chciałabym aby przy aukcjach nie wyświetlała się nazwa firmy , do której nalezy konto a nazwa sklepu lub nazwa firmy ale rozszerzona o dopisek . 

Nie chcę stworzyć tzw "misz maszu " na koncie .

Czy to jest możliwe ?

Z góry dziękuję za pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@GO4US Najlepszym rozwiązaniem będzie założenie dwóch różnych kont. Jest to możliwe przy użyciu danych jednej firmy pod warunkiem, że nie będziesz ich wykorzystywać do łamania naszych zasad.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

GO4US
#7 Wielbiciel#

Dziekuje, rozumiem , ze nazwa konta nie musi korespondować z nazwa firmy ?

zaczelam szykować aukcje do wystawienia i już przy tym pierwszym koncie nie chce żeby przy aukcji wyświetlała się nazwa spółki , tylko chciałabym aby była tam nazwa handlowa sklepu . Jak mam to zmienić ? Czy mogę prosić o pomoc ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@GO4US Nazwa konta może być zupełnie inna niż nazwa firmy. Natomiast nazwa firmy będzie dostępna w zakładce "O sprzedającym" na stronie oferty.

Konto, z którego tutaj piszesz, ma taką samą nazwę jak Twoja firma i tego już nie zmienisz. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów