Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam firmę od 1 lipca i pakiet powitalny. Mam opłacać prowizję od sprzedanych towarów z ofert wyróżnionych, to wiem. Dlaczego w zakładce "Rozliczenia z allegro" mam do zapłacenia za przesyłki smart : allegro pocztex - 10,99 zł, allegro żabka - 9,49 zł i allegro polecony - 6,49zł? Natomiast smart paczkomat inpost nie płacę nic.
Jeśli masz odpowiednią umowę z Pocztą nie powinieneś placić zaprzesyłki jeśli klient za nie nie płaci .Zwróć uwagę na prawidłowość wprowadzanych adresów e-mail odbiorcy , może tu coś robisz nie tak jak należy .
Robiłam tak samo w poprzedniej firmie przez dwa lata, tylko nie miałam pakietu powitalnego. Jeśli chodzi o tak jak nadawać nie jestem nowicjuszem.
Na czacie allegro wyjaśnili mi, że te kwoty za usługi poczty to były opłacone wysyłki pocztowe bez smart. Dziwne, bo zawsze je opłacałam ( na innym koncie) raz w miesiącu zgodnie z fakturą. Nie wiedziałam, że od lipca opłatę za usługi poczty płaci się allegro, nigdzie o tym nie pisze.
@ElaEla777 Informowaliśmy o zmianach w rozliczeniach, ale rozumiem, że mogła Ci umknąć ta wiadomość 🙂 Tutaj znajdziesz szczegóły.
Dziękuję za informacje, w maju nie wiedziałam nawet, że istnieje forum Gadane.
ElaEla777 allegro trąbiło o zmianach od początku roku . Zrób porządek w skrzynce e-mail.