Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z ustawieniem wysyłki do innych krajów. W ustawieniach dostawy zaznaczyłam wysyłkę m.in. do Niemiec, kwotę wpisałam raczej prawidłową bo np. do Niemiec mam 12,49 zł (według obecnej stawki promocyjnej), a cały czas wyświetla mi się komunikat: "Zagraniczni kupujący nie zobaczą ofert, w których koszt wysyłki przekracza maksymalną cenę dla danego kraju. Porównaj swoje ceny z sugerowanymi dla danego kraju i zadbaj o to, aby Twoje oferty były widoczne."
Na stronach produktów widać opcję wysyłki do Niemiec, ale kupujący nie może zrobić zamówienia, jeżeli chce zaznaczyć wysyłkę do Niemiec.
Czytałam to już kilka razy. Bo od kilku dni z tym walczę i wydaje mi się, że mam ustawione i zaznaczone wszystko zgodnie z tymi linkami, a nadal kupujący nie może zrobić zamówienia
@torcikownia Sprawdź czy masz ustawione ceny dostawy zgodnie z tą tabelą. Jeśli tak, podaj przykład oferty, której dotyczy zgłaszany przez Ciebie problem.
Ceny ustawione mam dobrze, nawet dzisiaj jeszcze je specjalnie obniżyłam i bez zmian.
Tutaj przykładowa oferta https://allegro.pl/oferta/syrop-glukozowy-1kg-fractal-colors-12601412376
Jak "kliknę" na opcje dostawy widzę, że jest np. do Niemiec, ale jak kupujący zaznaczy u siebie wysyłkę do Niemiec to tej oferty nie widzi (sprawdzałam to na innym koncie).
@torcikownia Przekazałam tę sprawę do konsultacji. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
sprawa już się wyjaśniła, nie mam nr EPR przez to do Niemiec nie mogę sprzedawać (nie wiedziałam nawet o tym)
Próbujesz sam dokonać zakupu w ofercie?, bo chyba trzeba być Niemcem żeby kupić z wysyłką do germany.
Sprawdzałam z innego konta. Zresztą jak zaznaczyłam wysyłkę do Niemiec to widziałam oferty innych sprzedawców, ale moich tam nie było, więc to raczej nie w tym problem.
Jeszcze raz!!!!!!!!!!! Dodany jest EPR?
EPR nie, mam dodany BDO
A EPR dodany?
mam dodane BDO
doczytałam i chyba w tym jest problem
dziękuję