Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie znajduje opcji usunięcia ustawionych nieaktualnych sposobów wysyłki z kosztami. Jak to zrobić ?
Nie da się. Możesz edytować, zmieniać nazwy. Allegro nie chce dać takiej możliwości, bo gdybyś miał podpięty cennik pod ofertę i go usuniesz to oferta przestała by mieć w ogóle cennik. Chcą tego uniknąć.
Wchodzisz na swoje ustawienia w metodach dostawy i tam je edytujesz na takie jak chcesz aby były w obecnej chwili.
@jankonieczko Allegro nie chce udostępnić takiej możliwości > ja też kiedyś zrobiłem za dużo cenników > edytowałem i zostawiłem na początku listy te aktualne > pozostałym zmieniłem nazwy na z1, z2, z3 itd > wyświetlają się na końcu listy i nie zwracam na nie uwagi.
Coraz więcej utrudnień jest stwarzanych dla klientów, widać iż Allegro zatrudnia coraz więcej pracowników którzy są obligowani do twórczej kreatywności i stąd są wymyślne różne głupoty utrudniające życie i zyski Allegro.
Idę wysłać dżeka może trafię dużo milionów wtedy stworzę konkurencje Allegro wykorzystując tylko część dobrych zasad których obecnie jest coraz mniej na Allegro.