Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak uruchomić smart dla sprzedających ? spełniam wszystkie warunki
5 ocen pozytywnych
przypisane warunki zwrotów
terminowo realizuje zamówienia
Udostępniłem dostawę przez Allegro paczkomaty inpost i allegro kurier24 inpost
Usługa dalej nie jest dla mnie dostępna
@package lub jedną formę dostawy i udostępnij numer śledzenia przesyłki w Allegro dla przynajmniej 50% transakcji z ostatnich 30 dni.
Witam ponownie, mam już spełniony warunek 5 komentarzy i nadal nie wskoczył mi smart. Bardzo proszę o pomoc
https://allegro.pl/oferta/kawa-ziarnista-melitta-auslese-500g-ziarno-vending-9145164166
Proszę o pomoc
@12k_pl za wysoką ustawiłeś cenę kuriera24 InPost
Wyróżnimy twoje oferty oznaczeniem Allegro Smart! z kurierem, jeśli:
Bardzo dziękuję za pomoc, już jest! 🙂
Mam dodatkowe pytanie odnośnie finansowania przesyłek. Wiem, że co do paczkomatu to dostaje płatność tylko za towar i wysyłkę w managerze paczek inpost mam gratis (mam nadzieję, że się nie mylę).
A jak wygląda dostawa kurier 24 inpost?
@12k_pl dostajesz od Allegro 8 zł, resztę dopłacasz przygotowując etykietę 🙂
Hej! Czy mogłby mnie tez ktoś uświadomić dlaczego nie aktywuje mi się allegro smart na moim koncie sprzedawcy? dzieki :))
Cześć,
Czy SAMRT włączy się natychmiast po poprawnym ustawieniu? U mnie nie działa jak an razie. Mam ustawione cenniki dla wybranych produktów, np.
https://allegro.pl/oferta/automatyczne-otwieranie-bagaznika-sprezyna-19x115-9464631008
Tak automatycznie ,ale warunkiem jest posiadanie 98 % poparcia wśród kupujących. Widzę, że masz trochę mniej
Pytanie którą ocenę bierze Allegro, bo obok tej w statystykach, gdzie podają o możliwości uczestnictwa w SMART mamy podane 98,7% (to chyba wynik ostatnich 30 dni), natomiast po wejściu na aukcje pokazuje chyba historyczny, który jest trochę niższy.
Ważna jest ocena roczna, więc musisz popracować nad opiniami, albo poprosić dotychczasowych klientów o zmianę opinii.
roczna to na na aukcji czy może ta w statystykach obok której piszą o SMART?
Mam coś takiego:
Witam ponownie.
Zniknął mi Smart na koncie. Wiem,że to przez ujęcie jednej oceny/minął okres 12 mcy/. Od dzisiaj mam ponownie pięć wymaganych ocen, a Smart nie powrócił. Sprawdźcie konto czy czegoś brakuje.Dzięki. Dotyczy konta 2PATCH np:
@package Sprawdź w cennikach czy na pewno masz zaznaczone Allegro Paczkomaty Inpost . Paczkomaty Inpost wypadły ze Smarta.
Wszystkie opcje dostawy mam z przedrostkiem Allegro
@package Jeśli numery przesyłek uzupełniasz jak należy ( musi być 50 % ), to może po prostu trzeba chwilę poczekać aż smart wskoczy. Jeśli nie to pytaj Allegro, w czym rzecz.